2777
2789
عنوان

بنظرتون میشه؟!

130 بازدید | 11 پست

من یه دختر19 ماهه دارم. بنظرتون اگه دماغمو عمل کنم میتونم به کاراش برسم؟ 

هیچ کمکی میتونم نهایتا شوهرم میتونه چهار پنج روز بعد عمل پیشم بمونه بعدش میتونم خودم کارامو کنم؟ مثلا بشورمش و...

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حداقل دوسه هفته حال بدی داری باید سرت بالا نگه داشته بشه اذیت میشی خواهری کسی نیست یمدت بیاد پیشت

😣ینی نمیتونم؟ نه هیچکس نیست بیاد پیشم

سخته دختر مجرداش ب کمک مادرشون باز سختشونه شما ک ی بچم داری سخته چون علاوه بر پخت و پزو کارای خونه بچتم هس ضعیف میشی یکی باید غذا برات درست کنه حداقل یماه اول باید خیلی مراقب باشی ک دماغت افتاده نشه شبا باید صاف بخوابی و خیلی چیزای دیگه بزار یخورده بچت بزرگتر شد انوقت یا اگه تصمیمت قطعیه برو پیش مادرت یمدت بچتم ببر اونجور کمتر اذیت میشی کسی مراقبته اگرم نمیشه بری پرستار بگیر راحتری

سلام.عزیزم چیکار کردی عمل کردی؟من‌ پسرم۱۰ماهشه.شک دارم ک عمل کنم.از طرفیم میترسم بزرگتر شه اصلا دیگه نتونم عمل کنم.میشه راهنماییم کنی چیکار کردی؟

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
سلام.عزیزم چیکار کردی عمل کردی؟من‌ پسرم۱۰ماهشه.شک دارم ک عمل کنم.از طرفیم میترسم بزرگتر شه اصلا دیگه ...

سلام عزیزم اره عمل کردم خداروشکر خیلی خوب بود فقط دوروز سرگیجه داشتم بخاطر بیهوشی. شوهرم تا چهارروز بعدش پیشم بود ولی از روز پنجم دیگه خودم همه کارا رو کردم اصلا هم سخت نبود