2777
2789
عنوان

پسر 3ماهم 🍼

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه منم الان ۱۱ ماهشه از همون اول این مدلی شیر خورده بااین تفاوت که بچه من وزن ۶ ماهگیش ۵ و خورده ای ...

پسراولم منم 6ماهگیش6کیلو بود .این شکرخدا دوماهی خوب خورد خودشو یکم انداخت جلو 😂

ببخشید قدرت بلع رو که روز اول متوجه میشن مگه میشه یه بچه ۳ ماه قدرت بلع نداشته باشه ؟

آره عزیزم بلع ضعیف و کم کم با تشنج های پنهان ضعیف تر میشه اصولا بچه های سی پی اینجورین. مامان متین تو اینستارو ببین میگه من تا یه سال با سرنگ شیر میدادم به زور قورت میداد بعد یه سالم کامل بلعشو از دست داد

آره عزیزم بلع ضعیف و کم کم با تشنج های پنهان ضعیف تر میشه اصولا بچه های سی پی اینجورین. مامان متین ت ...

پسرمنکه تشنج نداشته مگه میشه بچه تشنج که ادم نفهمه 😶 بچه های سی پی دیگه چی چین ؟ 

منم واسم پیش اومده بود بردم دکتر گفت باید یه شیشه شیر بخری که فشار شیرش با مکیدنش ok باشه منم انقدر ...

ببخشید عزیزم آخ  چه شیشه شیری گرفتی؟

پسر من ۱۱ ماهشه تازه به زور گاهی ۳ شماره شیر میخوره انقدر نق میزنه نمیخوره، حالا شیشه شیر رو پُر آب کنم بدون توقف مک میزنه تا تموم شه!

نمیدونم مشکل از شیشه ست از شیره از شانس منه از چیه😩

ببخشید عزیزم آخ  چه شیشه شیری گرفتی؟ پسر من ۱۱ ماهشه تازه به زور گاهی ۳ شماره شیر میخوره انقدر ...

آخرش توئیست شیک گرفتم که سرعت شیرش با مکیدن کودک تنظیم میشه البته اینم بگم بچه ها وقتی غذا میخورن دیگه از شیر بدشون میاد😑

ببخشید عزیزم آخ  چه شیشه شیری گرفتی؟ پسر من ۱۱ ماهشه تازه به زور گاهی ۳ شماره شیر میخوره انقدر ...

دقیقا پسر منم آب میدم بدون توقف ونق زدم میخوره درجا😐 ولی شیر نه حتی شیرشم عوض کردم باز نمیخوره .شیشه شیرشم عوض کردم اینبارم باید دکترشو عوض کنم دیگه نشد بیخیال میشم😑

پسرمنکه تشنج نداشته مگه میشه بچه تشنج که ادم نفهمه 😶 بچه های سی پی دیگه چی چین ؟ 

عزیزم دور از جون بچه شما. بچه شما که سالمه بچه های سی پی بچه های فلج مغزی هستن که اکسیژن به مغزشون نرسیدخ و رشد دور سرشون عقب هست و گاخی میکروسفالن. تشنج پنهان مثلا پرش یه دست یا پای نوزاد موقع شیر خوردن یا دراز کشیدن پلک زدن مکرر نوزاد. خیره شدن و سفت شدن ناگهانی بدنش

آخرش توئیست شیک گرفتم که سرعت شیرش با مکیدن کودک تنظیم میشه البته اینم بگم بچه ها وقتی غذا میخورن دی ...

ممنون عزیزم، پسر من از همون اول بدش میومد، شیرخودمو میدوشیدم بهتر میخورد ولی اونم سریع خشک شد دیگه مجبوری شیرخشکی شد

واقعا بچه هایی خوب شیر میخورن آدم کیف میکنه ان شاالله باز برمیگرده به روال قبل🌹

اره والا برادرزادم 4ماهشه 9کیلوعه اینقد خوش اشتهاس میبینمش کیف میکنم 😍  مرسی گلم ایشالا یکم بهتر شه