2777
2789
عنوان

پسر 3ماهم 🍼

177 بازدید | 40 پست

کلافم کرده یک ساعت طول میکشه تا 60سی سی شیر بخوره شایدم بیشتر نصف شیرو تاریخ گذشته میخوره مابینش من یه چرت میزنم ولی شیر همچنان سرجاشه .اوایل هنوز کف شیرخشک نخوابیده بود تموم میکرد ولی الان یکماهه اینجور شده لاکپشتی میخوره دکترم بردم ویتامین اشتهااور شربت عفونت نوشت ولی اصلا فرقی نکرد واقعا خستم میکنه😔 موندم دیگه چیکارکنم بچه های شما چطورن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه منم دقیقا از ۳ ماهگی نخورررررد تا خود ۱۸ ماهگی 

دستم ارتوروز گرف از بس گرفتم تو دهنش تا میک بزنه 

من کم نیاوردم به زور هم شده دادم 

دکتر میگفت غذا خوره اما من شیرشم به زور دادم 

در کل منو خووووبل کرد تا خورد 

بعصی بچه ها شانس منو شما اینجورین

یا عفونت ادراری داره یا رفلاکس. استفراغ پرتابی داره؟؟ شبها بی قراره تو خواب غر میزنه گریه میکنه؟تا ص ...

واسه عفونتش شربت نوشت .کم استفراغ میکنه اره پرتابیه نه شبا خوب میخوابه .اره تو خواب گاها غر میزنه وقتی شیرمیدم همش دستوپا میزنه گریه میکنه شیشه رو هل میده 

خوب بود که

میگم ک تا دوماهگیش خیلی خوب میخورد همه میگفتن کم بده هردوساعت هم شیرخودمو هم روش 60 سی سی شیرخشک میخورد .ولی بعد دوماهگیش هر 3-4ساعت  60-90سی سی میخوره اونم با داد وگریه

بچه منم الان ۱۱ ماهشه از همون اول این مدلی شیر خورده بااین تفاوت که بچه من وزن ۶ ماهگیش ۵ و خورده ای بود! واسه شما ماشاالله وزنش خوبه حداقل نگران این موضوع نیستی من هم نگران وزنشم هم نخوردنش

عزیزم ببخشید جسارت نباشه اما نینیت قدرت بلع داره؟ از نظر مغزی منظورمه و اینکه سابقه تشنج نداشته؟ فقط ...

ببخشید قدرت بلع رو که روز اول متوجه میشن مگه میشه یه بچه ۳ ماه قدرت بلع نداشته باشه ؟

بچه منم دقیقا از ۳ ماهگی نخورررررد تا خود ۱۸ ماهگی  دستم ارتوروز گرف از بس گرفتم تو دهنش تا می ...

منم کلا از رو نمیرم .پسر اولمم همینطور بود کلا بچه های من از نظر خوردن خیلی اذیت کنن.ولی این اوایل خوب میخورد خوشحال بودم ک این مث اولی نشد 😢 والا منم کمردرد گرفتم از بس شیشه ب دست میشینم پاهام خواب میخوره کمرم خشک میشه