2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیاین ی لحظه

148 بازدید | 34 پست

خانما من ان تیم بالا بود ۳.۵ تیغه بینی هم دیده نشد تو ۱۲هفته ۵ روز بودم طبق crl...

تو آزمایش غربالم زده ریسک تیروزومی ۱۳ ۱۸ پایینه ولی سندروم دان بالا بود ۱به ۲۳۵ ..بعد تو ازمایشم نوشته nb:peesent

نکنه جواب ریسکامو اشتباه دادن و بیشتر بوده ولی اینا بخاطر ان بی ک‌اشتباه زدن دیده شده ریسکم اینجوری در اومده اعصابم بهم ریخت خدا بگم چکارشون نکنه ک انقدر خطا دارن با زندگی مردم بازی میکنن

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نه عزیزم درسته

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

اصلا ان بی تا انومالی مهم نیست

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم درسته

ان بی رو ک زده پرزنت یعنی دیده شد؟

ولی تو سونوم دیده نشده 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
اصلا ان بی تا انومالی مهم نیست

اره هرجا میرم سریع میگن عه ان‌بی هم دیده نشده کلافم میکنه این حرف 

ببین عزیزم آزمایش امینوسنتز بده راحت شو 

اره اونو ک میخوام بدم..ولی الان میبینم ازمایشگاهم ک گند زده مثل اینکه ببنین چقدر خطا میکنن

راستی ان بی و ان تی توسونوگرافی آزمایش یکی بودن 

نمیدونم ان بی ک اصلا دیده نشده ک اندازه بزنه من غربال اول بودم ان تی رو هم فک کنم درست زدن تو جدولشون ک درسته تو نمودار نمیدونم 

عزیزم انشالله که نگران کننده نیست توکل به خداوند مهربون داشته باشید چند سالتونه؟

۲۳..ممنون اره توکل کردم بخدا ولی خدایی ببین با خطاهاشون چقدر باعث میشن طرف زندگیش نابود بشه 

اره اونو ک میخوام بدم..ولی الان میبینم ازمایشگاهم ک گند زده مثل اینکه ببنین چقدر خطا میکنن

ببین خواهرم غربالگری احتماله صد درصدش آمینو هس منم اینروزارو کشیدم ولی خدارو شکر سالم بود انشالا به حق اینروزا بچه شمام سالمه 

ببین خواهرم غربالگری احتماله صد درصدش آمینو هس منم اینروزارو کشیدم ولی خدارو شکر سالم بود انشالا به ...

عزیزم الهی شکر....شما چرا چیشد؟

۲۳..ممنون اره توکل کردم بخدا ولی خدایی ببین با خطاهاشون چقدر باعث میشن طرف زندگیش نابود بشه 

من ۲ماه کامل استرس کشیدم شب و روزم گریه بود اخه من اول نرفتم امینو غربالگری دومو دادم که اون بدتر بود رفتم آمینو یه روز فرصت داشتم که اجازه سقط بدن که جوابش سالم اومد 

[QUOTE=154972652]۲۳..ممنون اره توکل کردم بخدا ولی خدایی ببین با خطاهاشون چقدر باعث میشن طرف زندگیش نابود بشه [/QUOTعزیزم شما خیلی سن تون کمه حتما خطای آزمایشگاهی هست تکرار کنید آزمایش تون رو برای سلامتی امام زمان ۱۴۰۰ صلوات نذر کنید انشالله خدا بزرگه