2777
2789
عنوان

کسی تاحالانامه به فرشتگان مقرب خدانوشته

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 49 پست
نمیدونم والا تو یکی از تاپیکا یه کاربر گفته بود 😶

نه ذکرخواسی نداره داستان حضرت موسی وچوپانوشنیدی؟؟؟چوپان به زبون خودش باخدارازونیازمیکنه حرف میزنه میگه خدایاموهاتوشونه کنم وچارقدت سرت کنم و...موسی علیه السلام میرسه ومیتوپه بهش میگه این چه طرزحرف زدن باخدای عزوجل هست خداوندبزرگه خداوند...کلی باناراحتی سرزنش میکنه که خداوندوحی میکنه،،،یاموسی به چه حقی بابنده من اینجورحرف زدی اون به زبان خودش داشت باماحرف میزد😌وخداوندقبول میکردشماهم به زبون خودت حرف بزن فقط مودبانه وبانام خداشروع کن فرشته هاروواسطه کن

🤲🥰به لطف خداوندعزیزم تا۹/۹/۹۹شغل ودرآمدعالی،ازدواج وعشق موفق🥰🤲خدایاشکرت
بله درست می‌فرمایید منم قبول دارم ولی اون فرشتگانی ک برای نامه هست فرق دارن  اسمهای خاصی دارن ...

ممنون همچنین💚💚💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی مؤثره ،نامه نوشتن به خدارم امتحان کنین ...

اینم همونه عزیزم فقط فرشته های نگهبان روواسطه قرارمیدیم

2803