2777
2789
عنوان

سرگذشت عجيب:)

| مشاهده متن کامل بحث + 3474 بازدید | 111 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بااجازه از استارتر و با آرزوی برآورده شدن آرزوهاش💖🌸

.

دوستان سفره صلوات گذاشتیم تا ۱۴ روز و هرروز به نیت یکی از چهارده معصوم ... امروز به نیت آقا امام سجاد (ع) هست... با نیت رفع مشکلات و گشایش حاجت ها 🍬 لطفا شرکت کنید 🙏💖🍬🍬🍬

.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5034383/سفره-صلوات-هدیه-به-امام-سجاد-ع

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

ی خوشگل ملوس منو لایک کنه

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

ماجرا از جايي ميگم كه شروع بدبختيا هس

باباي نيلوفر با يكي شريك ميشه شريكش ميره پولا رو هم ميبره

خودش ميمونه و وام و قرض تا قبل از شراكتم ي مكانيك ساده بود وضع ماليشون يهو افت ميكنه

اين ورشكستگي دقيقا برابر ميشه دانشگاه رفتن نيلوفر 

خواهرشم يك سال و خورده اي كوچيك تر بود اونم نميره

چون نميتونن سراسري قبرل شن

و عاشق هنر بودن ميگن خب ميريم كار هنري

تا اينكه خواهرش همون سال ازدواج ميكنه

نيلوفرم عاشق ميشع عاشق يكي كه اينحا اسمشو ميزارم سيد

خلاصه اينكه خيلي همو ميخواستن ميان خاستگاري و چون خانواده ها در جريان و موافق بودن بله برون و خواستگاريو يكي ميگرن

کی میزاری؟

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟