2777
2789

❤ سلام دوستان ❤

تا ۱۴ روز، هر روز یک تاپیک سفره صلوات داریم برای یکی از چهارده معصوم.

🌸هربار ۱۰۰۰ صلوات هدیه به یکی از معصومین به نیت رفع مشکلات و گشایش حاجت ها 🌸

.

🍀روز اول 👈 کاربرها مجموعا ۱۶۰۰ صلوات هدیه کردند به ساحت حضرت محمد (ص) 🎁

🍀روز دوم 👈 کاربرها مجموعا ۲۰۰۰ صلوات هدیه کردند به ساحت حضرت علی (ع) 🎁

🍀روز سوم 👈کاربرها مجموعا ۸۶۳۱ صلوات هدیه کردند به ساحت حضرت زهرا (س) 🎁

🍀روز چهارم 👈 کاربرها مجموعا ۵۸۵۸ صلوات هدیه کردند به ساحت امام حسن مجتبی (ع) 🎁

🍀 روز پنجم 👈 کاربرها مجوعا ۳۹۰۰ صلوات هدیه کردند به ساحت امام حسین (ع) 🎁

🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬

امروز روز ششم :

🌸🕋 ۱۰۰۰ صلوات هدیه به ساحت مقدس حضرت زین العابدین امام سجاد (ع)  🕋 🌸

هرچقدر در توانتون هست لطفا کامنت بزارین 😍

🍬 حاجت روا بشید انشالله 🍬

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا شب ۹۰۰ تا صلوات 

به نست گشایش عمه ورفع مشکل خودم بهربهترین شکل

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم

بچه ها من امروز یه اتفاق بدی برام افتاد اتفاقی که دو سالداز زندگیم رو تحت تاثیررقرار داد تو روخدا دعا کنیدداین مشکل من تو همین چند روز به بهترین شکل حل بشه 

من ۱۰۰ تا دیگه هم تاشب میخونم که کلادبشه ۱۰۰۰ برا حاجت روایی همه😔😔

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم

صدتا عزیزم.بی زحمت تاپیک های بعدی هم تگم کن

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

مجموعا شد ۳۳۵۰ تا صلوات 😍💖🌸🌸🌸🌸🌸

الهی همگی حاجت روا بشید 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

.

دوستان فردا همگی رو تگ میکنم ولی ظهرها پست میزارم خدای نکرده اگه یادم رفت سر بزنید ... الهی دلتون شاد باشه 💖🌸🌸🌸

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم.