2777
2789
عنوان

لتروزول😞

238 بازدید | 31 پست

امروز 9سیکلمم و آخرین قرص لتروزول

دلم گرفته

خسته شدم

هردفعه علائم و دل درد و گرگرفتگی و کوفت

آخرم پری میاد

یه سال و خورده ای اقدامم

تنبلی دارم

دو دوره کلومیفن خوردم بهم اثر نداشت ینی فولی خوب نداشتم

میشه برام صلوات بفرستید😞

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فولی هات چنده؟

یک ماه قبل 14 بود با کلومیفن

ماه قبلترشم که 8و9

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

منم پنج سال اقدامم😭😭

خدا انشاالله بهت بچه بده یالم و صالح

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

تیکر رسیدن ب ارزومه🙄میشه برا مشکلاتم دعا کنی اگ دلت خواست یک صلوات مهمونم کن❤️وپس از هر سختی اسانی است😍😍خداجونم خودت وعده دادی شاهدی چقدر درد کشیدم سختی کشیدم پس ارامش و راحتی رو هم تو سرنوشتم بزار من با تمام وجودم منتظرشم ممنونم ازت😊❤️
بدترین قرص بود برام  صورتم پر جوش شد چن ماه درگیر درمان پوستم شدم الانم جاش مونده پوستم تباه ش ...

من جوش نزدم اصن

منم این ماه دارم پیتوز میخورم.ایاپیتوز هموت لتروزول هست؟؟

نمیدونم والا

شاید همون باشه

من ۱۶ و۱۵ داشتم به نظرت با اینا میشه باردار شد؟

بستگی داره سیکلات چند روزه باشن و چندم سیکل سونو داده باشی

ولی خب میگن 18 ب بالا خوبه

بستگی داره سیکلات چند روزه باشن و چندم سیکل سونو داده باشی ولی خب میگن 18 ب بالا خوبه

سیکلم ۳۰ روزه و روز ۱۲ سونو دادم

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز