2777
2789
عنوان

کسی هست مبل نداشته باشه ؟😔

1397 بازدید | 110 پست

من هفت ساله ازدواج کردم واصن مبل ندارم چند روز پیش اساس کشی کردیم اساسام خونه پدرشوهرم بود عمه شوهرم رو کرد بمن فامیل نگفتن تو جهازت کمه کل جهازیمو پدرخدابیامرزم داد فقط مبل وتخت نداد تخت وشوهرم گرفت مبل نگرفت هفت ساله همچنان میگه میگیرم چند ماه دیگه نمیدونم چند ماه دیگش کی میشه حالا پدرشوهرم گفته بود اساساتونو یه موقعی ببرید همسایه ها نبینن مسخره کنن دلم شکست هیچی ندارم یه تلویزیون قدیمی خونم مثه مسجده دورش خالیه روم نمیشه یکی بیاد خونم دوبارم بهش گفتم میگه چند ماه دیگه 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همه ی خانوادم مبل ندارن خونه هاشون

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

من ندارم نه اینکه نتونم بخرم علاقه ایی ندارم بهش 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
2790
2778
2791
2779
2792