2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی خوب شده

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
منم میخوام چن روزه بد هوس کردم    

دارن منو وسوسه میکنن برم رستوران  کرونا بگیرم بمیرم بهتره  بااین هوس بمیرم  

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
خوب تو خونه‌ درست کن  غذای  رستوان خطرناکه

تا حالا درست نکردم  ولی حتما درست میکنم

دارن منو وسوسه میکنن برم رستوران  کرونا بگیرم بمیرم بهتره  بااین هوس بمیرم    

😂😂😂خدانکنه 

خونگی بزن..یا خودت بپز یاااااا

خراب شو سر یه پیتزا پز حرفه ای😎

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
گوشت چرخ کرده فلفل دلمه قارچ و سوسیس  گوجه هم واس تزیین ک اینجوری شد 😂

مواد که داشتی کم بوده روی خمیر کامل نپوشونده

گوجه‌ آب میندازه ننداز  سوسیس خام ننداز قبلش سرخ کن 

با گوشت گوسفندی یا با مرغ گوشت چرخ کرده رو قاطی کن چون گوشت چرخ کرده تنها مزه جالبی نمیگیره