2777
2789
عنوان

زورم میگیره

121 بازدید | 7 پست

از بعضی از دوستام که چه پیشونی دارن چه شانسی دارن... عصبیم واقعا.. به خدا اهل همه چی بودن... نیتشون بد و پر حسادت ولی بهترین شوهر گیرشون اومده و همش این ور و اون ور و مسافرت... شاید بگید منم حسادت میکنم درسته واقعا... چون خودمو که مقایسه میکنم میبینم هر چی اهل هیچی نباشی بدتره

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هوم مصداق بارز ظالم بتش سالم باش.منم اطرافم دیدم از این آدمها

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بخدا منم مثل تو ما دوتا دوست بودیم بخدا من هرچقد همیشه سعی کردم با همه خوب باشم دلسوزی کنم با پسرا نپرم حتی دوران مجردی همه تو گروه ها چت و هزارتا چیز من هیچی میگفتم خدا میبینه خدا یکیو سرراهم قرارمیده خوشبختم میکنه و ... ولی دوستم با هزارتا پسر حرف زد با مرد متاهل دوست شد با پسر خونه رفد و رابطه برقرار کرد ۱۰۰تا داداشی داشت و.... الان شوهرش براش همه چی فراهم میکنه از شیر مرغ تا جون ادمیزاد نگید ظاهر و باطنش یکی نیس از جیک و پیکش خبر دارم من حسودیم نمیشه اما فکر میکنم چرا منم نباید خوشی میدیدم؟منی ک شب عروسیمم خیلی مظلومانه و ب ناحق کتک شوهر بی معرفتمو خوردم ک خوشی ندیدم...هعی...