parisaei مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 2631 عنوان کرجیا بیان 48 بازدید | 4 پست بچه ها مشاوره خوب سراغ دارید ؟کسی که بتونه کار ادمو راه بندازه و واقعا کاربلد باشه و فقط فکر جیبش نباشه ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸 1399/06/22 | 13:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آناتا عضویت: 1393/03/13 تعداد پست: 50537 کلا به هیچکس مشاوره رفتن رو توصیه نمیکنمچون انقدر ضربه های مهلک از بهترین مشاوره ها خوردم که نگم برات. ولی ایشالا پیدا کنی کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
parisaei مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 2631 کلا به هیچکس مشاوره رفتن رو توصیه نمیکنم چون انقدر ضربه های مهلک از بهترین مشاوره ها خوردم که نگم ب ... وا خب پس چیکار کنم با شوهرم مشکل دارم ۵ ساله هرکاری میکنم حل نمیشه مشکلم چه راهی رو توصیه میکنی ؟واسه چی رفته بودی مشاور بخاطر این میپرسم که نتیجه گرفتی یا نه یا مشکلت مث من هست یانه ؟ ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸
آناتا عضویت: 1393/03/13 تعداد پست: 50537 وا خب پس چیکار کنم با شوهرم مشکل دارم ۵ ساله هرکاری میکنم حل نمیشه مشکلم چه راهی رو تو ... باورت میشه همین الان داشتم پیگیری شکایتمو از یه به اصطلاح روانشناس میکردم؟من مشکلم که حل نشد هیچی، طرف گذاشت رفتقرار ازدواج داشتیم 7 سال پیش کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
parisaei مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 2631 باورت میشه همین الان داشتم پیگیری شکایتمو از یه به اصطلاح روانشناس میکردم؟ من مشکلم که حل نشد هیچی، ... عجب خدا لعنتش کنه آدم به مشاور اعتماد نکنه دیگ به کی اعتماد کنه ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸