2777
2789
عنوان

شده به زور زندگی کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 32 پست
ازش پرسیدی مشکلش چیه دردومرضش چیه چراهرسری بعدازبخشش بازمیره سراغ اینکار؟

آره پرسیدم جواب درست و درمون نداره که

خودش میگه تو از همه اون زنا خوشگل و خوش هیکل و خوش اخلاقتری! 

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند
آخه انصافه اونا برن عشق و حال ما بمونیم و غصه؟  خدا واقعا خودش صبر بده بهمون😢

شوهر من اهل این چیزا نیست فقط شدیدٱ دست بزن داره و بددهنه،همیشه منتظرم یه روز زیر بار کنکاش جنازم از خونه بره بیرون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره پرسیدم جواب درست و درمون نداره که خودش میگه تو از همه اون زنا خوشگل و خوش هیکل و خوش اخلاقتری!& ...

خوب چرامیره؟

🌹میشه برای تکمیل شدن هرچه زودترخونمون وخوب شدنم وتموم شدن این دردم  صلوات مهمونم کنید خداخیراخرت ودنیاروبهتون بده وهرچی ازخدامیخوایدبهتون بده 😍💓🌹  باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂
چرا باهاش صحبت نمیکنی؟که بهت قول بده دیگه تکرار نکنه  یه فرصت دیگه بده به زندگیتون  بخاط ...

صحبت کردم باهاش هزاران بار

حتی به قرآن قسمش دادم

میگه نمیرم ولی بازم کار خودشو میکنه

آخه بار اولش نیس خیلی بخشیدمش چرا اون از خوشیاش نمیگذره!  وقتی میبخشم چرا دوباره میره

اگه چندین بار سعی کردی و جواب ندیدی. 

پس شما دیگه مقصر نیستی

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
شوهر من اهل این چیزا نیست فقط شدیدٱ دست بزن داره و بددهنه،همیشه منتظرم یه روز زیر بار کنکاش جنازم از ...

خداروشکر که اهل خیانت نیست

باور کن درد روحی هزاران بار بدتر از درد جسمیه

باز خوبه جلوتو گرفت این یعنی دوستت داره

من خیانت کرد حرف جدایی که زدم خوشحالم شد

حسرت یه عذرخواهی مونده به دلم هی میگم ارزش یه عدرخواهی ام نداشتم؟

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...    
باز خوبه جلوتو گرفت این یعنی دوستت داره من خیانت کرد حرف جدایی که زدم خوشحالم شد حسرت یه عذرخواهی ...

لیاقتتو نداشته عزیزم غصه نخوری یه وقت

اینم فکر میکنم بیشتر بخاطر آبروشه طلاقم نمیده وگرنه اگه دوسم داشت که نمی‌رفت دنبال این گندکاریا

لیاقتتو نداشته عزیزم غصه نخوری یه وقت اینم فکر میکنم بیشتر بخاطر آبروشه طلاقم نمیده وگرنه اگه دوسم ...

خیلی غصه میخورم راستش 

اخه خیلی بی ارزشم کرده ولی چاره ای جز فراموشی نیست 

بعضیا از روی حماقت اینکارو میکنن اینا فرق دارن با کسایی ک عمدا میکنن و پشیمون نمیشن

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...    
خیلی غصه میخورم راستش  اخه خیلی بی ارزشم کرده ولی چاره ای جز فراموشی نیست  بعضیا از روی ...

اصلا ناراحت نباش 

برای کسی بمیری که برات تب کنه

نه کسی که به جز زجر دادنت کار دیگه ای نداره 

درد روحی هم دارم،یه دختر داره از ازدواج اولش که کلا محض اون هر‌رفتاری با من میکنه،تمام توجهش به اونه

عزیزم خدا خودش بهت آرامش میده

جواب صبر کردنتو میده

امان از دست این مردا هیچ وقت مراعات دل یه زنو نمیکنن

اما اگه خودشون باهاشون بدرفتاری شه زمین و زمانو بهم میدوزن

بچه هم داری عزیزم؟

منم مشکلم مثل شماست

بارها و بارها خیانت کرده ،حتی جنسی ولی بخاطر دوتا بچه هام موندم 

میتونستم ببخشمش ،که زندگیمون مثل قبل بشه،ولی چون هی کارشو تکرار میکنه ،دلسرد شدم بهش،نمیتونم بهش محبت کنم بخاطر بچه هام موندم ،دیگه بزرگ شدن،دخترم ۱۸ ،پسرم ۱۴ ،الان به طلاق فکر میکنم،ولی باز میترسم ،موندم سر در گم

نه راه پس دارم نه راه پیش

حتی پدر ماردم هم نمیدونن که خیانت دیدم بارها و بارها 

نمی دونم چیکار کنم

ولی شب و روزی نیست مه تمام دروغاش خیانتاش جلو چشممه ،شدم یه مادر غمگین ،که بعضی وقتا نمیتونم جلو بچه هام خودمو نگه دارم ،روحم مریض شده

جایی دورتر از خودم ایستاده ام،به تماشای کسی که جای من زندگی میکند.                                                                   چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی