2777
2789
عنوان

ازدست مادرشوهر بیشعورم 😔😔😔

342 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من چند ماه خونه نداشتم تازه سه روزه اساس کشی کردیم وخونمون یکم دیگه کارداره من دوتا بچه کوچیک دارم مادرشوهرم شهرستانه از پدرشوهرم جداشدن خیلی وقته قبل اینکه عروسش بشم اصنم باشوهرم رابطه نداشتن بعنی دوسه سالش ون بود بچه هاش این رفت بیخودی طلاق گرفت وزن یه پسر شد تا اینکه زن گرفت سرو کلش پیداشد قبل زن گرفتنشم چند بار اصرار که شوهرم رفت خونشون حالا خانوم خیلی بی ادب بددهن اهل تیکه واذیت هم خودش بچه هاش شعور صفر الان تو موقعیت کرونا داره میاد از شهرستان خونه ما آخراین هفته تازه انقدر ولگردی کرده ورعایت نمیکنن کرونام گرفته بودن منم بدنم ضعیفه بچه هامم کوچیکن قرنطینه بودیم این همه اونوقت این خانوم بی فرهنگ میخواد بیاد خونه ما تازه از اینجام خونه فک وفامیلشم میره بعد درک نداره کلی خستگی تو بدنمه چون اساس کشی کردم وکارام مونده میخواد بیاد چه کنم 😔

به شوهرت بگو بنداز گردن بچه ها بگو مریض میشن،صعیفن بچه ها

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا یکم سرفه کن ادایه ادمایه مریض رو در بیار فک کنن کرونا گرفتی 

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
خداصبر بده😐 استراحت کن فقط خودتو بزن ب مریضی😂

چجوری بزنم هرکاری کنم میاد هرروز داره زنگ میزنه بشوهرم اصن نمیفهمه من الان کلی کاردارم چون چند ماه خونه نداشتم اساسام تو اتاق پدرشوهرم بوده ویخوردش تو باغ بوده کثیفه من باید بشور بساب کنم از طرفی خودم بزنم مریضی میاد قبلنش کرونا داشته اهل رعایت نیست هم دخترش وهم پسرش که میان دلم میخواد گریه کنم میخواد پونزده روز بمونه 😭

چجوری بزنم هرکاری کنم میاد هرروز داره زنگ میزنه بشوهرم اصن نمیفهمه من الان کلی کاردارم چون چند ماه خ ...

ب شوهرت بگو دیگه 

ی ذره شعورم خوب چیزیع لاقل میومد واسع کمک ی چیزی اخههههه پونزدهههه روزززز مگ هتلههه 

چجوری بزنم هرکاری کنم میاد هرروز داره زنگ میزنه بشوهرم اصن نمیفهمه من الان کلی کاردارم چون چند ماه خ ...

وووووووو....

بابا برو چندروزخونه پدرت استراحت.

بگو کمرم  گرفت،چ میدونم پام  در رفت و ببند برو پیش مادرت

به شوهرت بگو بنداز گردن بچه ها بگو مریض میشن،صعیفن بچه ها

بهش انقدر گفتم دیشب بحثمون شد گفت مادرمه اخه مادرگیم نکردی دوسه الش بوده ول کرده رفته بعد گفت نمیشه راهش ندم انگار اصن بچه هاش مهم نیسن کرونا بگیرن بعدم اینجا که بیاد خانوم میره ولگردی خونه فک وفامیل بعد دوباره میاد خونمون 😷

وووووووو.... بابا برو چندروزخونه پدرت استراحت. بگو کمرم  گرفت،چ میدونم پام  در رفت و ببن ...

نمیشه برم یبار چند سال پیشا که تازه زایمان کرده بودم اومد طبقه سوم مادرم اینا میشینیم بهم انقدر تیکه نداخت وبهم چیزای بد گفت گفت مهمون ویژم این چه غدایی گزاتی من رفتم پایین خونه مادرم شوهرمو پر کرد رفت به جاریاش که هنوز رفت وآمد داره همه جارو پر کرد زنش بمن محل نداد رفت خونه مامانش یه دعوایی درست کرد که نگو 

اسلام چنین مهمونی سرزده رو،بی موقع رو و ناهماهنگ رو،مذموم و ناپسند میدونه،صله ی  رحمی که اسلام گفته در حد دیدار استکان چای خوردن،و اینکه یک کیسه برنج،یا یک هدیه ای ببریم

نه اینکه بریم چندروز بمونیم سر دل میزبان و بخوریم و بپاشیم.

حاج آقاقرائتی یه چیزقشنگی گفته خونه حریم  خصوصی هست،بی اجازه و بی موقع نریدبه بهانه ی مهمانی،شایدطرف اماده ی مهمانی گرقتن نباشه.

خداروشکر خانواده ی شوهرم پایبند اصول دینن و اهل رعایتن

هینطور خونوادم

2790
2778
2791
2779
2792