2777
2789
عنوان

کیا تجربه منشی گری دارن بیان

231 بازدید | 18 پست

سلام 

من مغازه ی بدلیجات داشتم الان ب خاطر وضعیت بد اقتصادی جم کردیم حالا نمیتونم تو خونه بشینم اعصابم خورد میشه تو دیوار ی اگهی دیدم منشی مطب دندانپزشک پیام دادم قراره باهام تماس بگیرن حالا میخام راهنمایی کنید ک تو مصاحبه کاری چیکار کنم؟کسی تجربه ای داره میشه کامل توضیح بده بدونم

منم چندجا فرم پرکردم همون دنداپزشکی زنگ نزدن حتی مصاحبه هم رفتم

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیج بزن برای بدلیجاتت برامصاحبه همون سوالای معمول سابقه کاروایناولی برابعضیاشون مهم حتماکارکرده باشی ...

بدلیجاتمو کلا یک جا ب ضررش دادم رفت هیچی ندارم!اصلا کار نکردم😐🤦🏻‍♀️

خوبه شوهرت میزاره، شوهرمن میگ عمرا بزارم بری همچی جاهایی، میگه اونوقت مردا میگن فلان دکتر عجب منشی س ...

اره میزاره اخه دکتره زنه مرد بود نمیزاشت والا خواهر زندگی خرج داره دوست دارم خودم درامد داشته باشم 

اره میزاره اخه دکتره زنه مرد بود نمیزاشت والا خواهر زندگی خرج داره دوست دارم خودم درامد داشته باشم&n ...

خب فرق نداره زن هم باشه مشتری مرد میاد😐 من عاشق منشی گری دکتر هستم، ولی خودمو بکشمم نمیزاره😭

خب فرق نداره زن هم باشه مشتری مرد میاد😐 من عاشق منشی گری دکتر هستم، ولی خودمو بکشمم نمیزاره😭

اره اما فعلا میگه بزار زنگ بزنن بریم ببینیم چیه😐😐حالا فک کن بره محیط و ببینه نزاره😭😭😭