2777
2789

من گوشت رون رو یه تفت می دم با نمک و فلفل و زردچوبه و پودر کاری بعد پیاز اضافه می کنم بعد می زارم تو زود پز قشنگ بپزه بعد با برنج مثل چلو گوشت می خوریم

میشه برام یه صلواتبفرستی به حاجتم برسم؟ اگه صلوات فرستادی لایک کن تا برات صلوات بفرستم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من مدلای مختلف درست کردم چه با رون چه با سینش وقتی به صورت چلو درست میکنم دیگران خیلی خوششون میاد ولی من دوس ندارم ولی خودم یه بار مثل قیمه درست کردم به جای گوشت توش بوقلمون ریختم خیلی دوست داشتم طعمشو

دودیش کن 

یه تیکه درشت بوقلمون رو بذار چند ساعت با پیاز خلالی فراوون بپزه 

نمک و اویه‌جات و فلفل سیاهم بزن بهش 

آخرای پخت کمی هم خامه بهش اضافه کن 

یه زغال بذار رو حرارت که سرخ شه و در آخخخخخر که آب بوقلمونت کشیده شد و فقطط یه حال سس موند ازش زیر بوقلمون رو خاموش کن اون زغال رو بذار تو قابلمه (میتونی یه تیکه فویل رو مثل کاسه دربیاری و بذاریته قابلمه) و روش از روغن غذات بریز ، در قابلمه رو سریع بذار تا دودی شه 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
میریزم  والله

عزیز دلم برای خورشت فقط ازساق وران ش استفاده کن مثل گوشت گوسفند میشه هیچ وقت از سینه برای خورشت استفاده نکن....الان من دارم قیمه بادمجون درست میکنم وهمیشه عالی عالی میشه بچه ها ونوه وعروس گلم خیلی به گوشت حساس هستند ولی اصلا اینو اعتراض نکردند 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین