2777
2789
عنوان

خانوم نارویی طب سنتی زاهدان

5236 بازدید | 21 پست

سلام دوستان کسی خانم نارویی زاهدان رو می شناسه؟یه خانوم که بهش زنگ میزنی مشکلت رو می گی دارو می فرسته برا دوماه برای نازایی و پسردارسدن خیلیا ازش نتیجه گرفتن

ن متاسفانه ولی اگه پیدا کردی میشه لطف کنی به منم بدی شماره ای چیزی🙏

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم شمارشو ولی میخوام‌نتیجه کارشو ببینم رو اونایی که دارو گرفتن ازش

آهان باشه منکه نمیشناسمشون اما آشنا دارم اون طرفا که بپرسم ازشون

شما کدوم شهرین؟

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
09159412927

بلوچ هستش این خانوم؟

من تهرانم توروخدا می پرسی برام از دوستت راجبش؟

آره عزیزم حتما میپرسم شما برا نازایی میخایین؟ 

یا پسردارشدن؟

خبرشو بهت میدم تا غروب یا فوقش فردا صبح

آره عزیزم حتما میپرسم شما برا نازایی میخایین؟  یا پسردارشدن؟ خبرشو بهت میدم تا غروب یا فوقش ف ...

ما نازایی نداریم یه دختر ۶ساله دارم پسر می خوام‌دومی رو اگه خود خدا صلاح بدونه.این خانوم مشتریاش میگن کارش ۱۰۰درصده حتی خودم با چنتاشون صحبت کردم که بعد ۹سال نازایی با داروی دوماهه ایشون باردار شدن.ولی خوب هزینشم دوتومنه

ما نازایی نداریم یه دختر ۶ساله دارم پسر می خوام‌دومی رو اگه خود خدا صلاح بدونه.این خانوم مشتریاش میگ ...

خب خداروشکر اونکه مشکل جدی نیست منم شنیدم که با طب سنتی خیلی از این موردا حل شده 

منم اولین بچمو باردارم خودم دختر خیلی دوست دارم اما خانواده شوهرم و خودش حتی مامانم پسر دوستن خیلی منم دوهفته دیگه برا تعیین جنسیت میرم برام دعاکن

میترسم آخه مامانم ۶تا دختر داره البته من اولیشم سنشم۳۲ساله اما چون پسر میخاسته هی میاورده شاید پسر بشه که خدا نخواسته میترسم منم مثل مامانم بشم اماهیچ موقع ناشکری نمیکنم ولی...😔

من تهرانم توروخدا می پرسی برام از دوستت راجبش؟

خانومی برا دختر زایی هم کاری میکنه؟

جانِ دِلَم آرامِشِ روحَم تُویی•♥️•😘😍❤️واسه حل شدن مشکلات خودم وخودت صلوات🙏🏽❤
خانومی من زاهدانم،...میشه بگی برا دختر دارشدنم کاری میکنه...اطلاعات بگیرم

والله شمارشو گذاشتم من اطلاعی ندارم کلن برا همه چی داروی عالی میده گویا من تهرانم