2777
2789
عنوان

بی بی چک یک روز تاخیر

1014 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من ی سوال داشتم میگن قبل از تست بی بی چک باید شش هفت ساعت دستشویی نریم ببخشید واضح حرف میزنما چون سوالمه بعد من اینقد تکرار ادرار شدید دارم که هر دو سه ساعت باید برم دستشویی و ببخشید رنگ ادرارم سفیده زرد نیست حس میکنم واسه همین بی بی چکم کمرنگ میشه دیروز موعدم بود، ی مدروس زدم زیر پنج دقیقه هاله مشخصی انداخت، امروز ی روژان زدم زیر ده دقیقه س هاله خیییییییییییلی کمرنگ و محو انداخت فکر میکنم چون سه ساعت پیش اب خوردم اینطگری شد، اللن نمیدونم هستم یا نیستم.. گفتم امروز بزنم اگه مثل بی بی چک دیروزی بشه یا پر رنگ تر برم از، الان اینطوری شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ ربطی ب اب خوردن داره باردار باشی خودش خط میندازه

اخه بيبي چك بايد ناشتا باشي و قبلش اب نخورده باشي كه غلظت هورمون hcg توي ادرارت زياد باشه

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
سینه درد باترشحی که فقط لباس زیرمو خیس میکنه، کمر درد، درد تخمدان چپ

مباركه التماس دعا😍 دعا كن خدا به منم نيني بده

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
اخه بيبي چك بايد ناشتا باشي و قبلش اب نخورده باشي كه غلظت هورمون hcg توي ادرارت زياد باشه

ناشتا که بود مثلا 1 شب خوابیدم از زور دستشویی 4.5بیدار شدم ی نصف لیوان اب خوردم  گفتم ساعتا ده صبح بیدار میشم بی بی میزنم باز از زور دستشویی رفتن 7 بیدار شدم

ناشتا که بود مثلا 1 شب خوابیدم از زور دستشویی 4.5بیدار شدم ی نصف لیوان اب خوردم  گفتم ساعتا ده ...

قبوله 

من بیبی چکمو شب ساعت ۱۱ گذاشتم خط دومش پررنگ پرنگ بود آب چای هم فراون خوردم

شما سن بارداريت زياد بوده شايد