2777
2789

بعضي خوابا تعبير دارن نه همشون عزيزم ولي ميدونم كه خواب جز واقعيت انسانه 

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من بعضی از خوابام ک خودم حسشون کنم واقعی میشه

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙

کسی بلده خواب منو تعبیر کنه؟ 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بله

مگه تعبیر خواب حضرت یوسف رو ندیدی.

خواب اگه توهمات ذهنیمون نباشه حتما تعبیر داره

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

بله،و بیشتر تعبیرش مهمه.

سعی کنین همیشه خوب تعبیر کنین

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
بعضي خوابا تعبير دارن نه همشون عزيزم ولي ميدونم كه خواب جز واقعيت انسانه 

من خواب لوبیا دیدم تعبیرش خوب نیست ترسیدم 😔

♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜

خوابی ک دمدمای صبح ببینی تعبیر داره؟؟من دیشب ساعت ۵ ی خواب وحشتناک دیدم راجب اینده ایران امیدوارم تع ...

منم صبح دیدم ترسیدم

♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜

من خواب لوبیا دیدم تعبیرش خوب نیست ترسیدم 😔

عزيزم صدقه بده حتما كه خوابا تعبير نداره

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋