سلام من یه جونوری تو خونم می بینم چند روزه سر در نمیارم چیه نمیدونم چکارکنم کسی ام ندارم بهش بگم چاره ای نداشتم از همتون معذرت میخوام اینجا سوالمو بیان کردم...این جونورا مثل شپشک های تو برنجن همون شکلی همون اندازه تو خونه می بینم راه میرن نمیدونم چکارکنم بچه کوچیک دارم نمیتونم سم پاشی کنم عکسشو میذارم اگر کسی میدونه چیه لطفا راهنماییم کنه...البته اینم بگم یه انار کوچولو خشک کرده بودم چندسال پیش اون خراب شده بود سوراخ سوراخ شده بود و سیاه...انداختمش دور...ممکنه بخاطر اون بوده باشه؟
تازه اسباب کشی کردم باوسیله ها اومدن کارتونا ک باز میکردم توشون پر بود مرده بودن😣
من یه جونور ک می بینما همش فکرمیکنم جونوره ک داره از سرو کولم میره بالا..الان نگا کردم هیچی رو پام نیست ولی انگار یه چیز وول میخوره رو پام😣خدایا چکارکنم😢
من یه جونور ک می بینما همش فکرمیکنم جونوره ک داره از سرو کولم میره بالا..الان نگا کردم هیچی رو پام ن ...
دقیقا...منم شمال زندگی میکردم اتاق منو شوهرم سوسک افتاده بود فک کن هرشب سوسک داشتیم😂😂😂😂 الان راحت شدیم
❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️ 🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️
کابینت حبوباتت رو بررسی کن من یه بار دیدم خیلی از اینا زیاد شدن گشتم از عدس ها بود الان زیاد حبوبات نگه نمی دارم خیس میکنم میپزم میذارم فریزر . موقع پخت هم راحتم.