2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نشاسته بگیر با اب ولرم  بگیر قاطیش کن بده قرقره کنه

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

یکم استامینوفن بده بهش دختر منم چهار سالشه دندون درد داره 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

برگ درخت زیتون رو بکوب بزار پاش شنیدم خوبه

چای خشک هم همینطور

ولی بعدش ببر دکتر حتما

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

صبح ببرش دندونپزشکی وقتی دردداره یعنی به عصب رسیده الانم بهش شربت استامینوفن بده بخوابه

شربت نمیخوره همیشه شیاف میزدم برا تب

درخت کوچک من به باد عاشق بود کجاست خانه باد!؟ 
نشاسته بگیر با اب ولرم  بگیر قاطیش کن بده قرقره کنه

امشب درد گرفته نکاه کردم دیدم سوراخه از بس حرص خوردم دارم میمیرم

درخت کوچک من به باد عاشق بود کجاست خانه باد!؟ 
دکتر نبردین!؟ 

بردم ولی دخترم ترسید گریه کرد نزاشت درست کنه دندونش رو 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید