2777
2789
عنوان

می می ناز

405 بازدید | 30 پست

ای کسایی که تاپیک های بدمیزنین دروغ میگین.بااحساسات بچه ها بازی میکنیدیه سربرین تاپیک می می ناز ببینین سال 92فوت شده حتی تاپیک هاشم دیگه بوی مرگ میده بوی کسی که یه روز اینجا بودنوشت اما نیست ولی چه یادگاری های قشنگی ازخودش تواین سایت گذاشتورفت وبعداینهمه سال به خوبی یادش میکنن... ایکاش ماهم خوب باشیم تا یه روزی اگه بعدمرگمون یکی تاپیکامونوخوندفاتحه بفرسته برامون 

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا منم همین حسو دارم تاپیکاش بوی مرگ‌میده

اره منم میرم توش اول که عکس پروفایلشومیبینم بعدتاپیک هاشومیخونما یه لحظه احساس میکنم توی یه گورستان خلوتم که قشنگ بوی مرگ میده وسکوت....

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
ببخشید بعدا ک نیومدن سایت از کجا فهمیدن فوت شده؟؟

یکی از بچه ها خبردادبعدمدیرسایتم زنگ زدن بیمارستان. وخبرشواینجادادن

دخترش اومد گفت عکس قبر مامانش رو فرستاد

واقعا میگی؟؟؟؟توکدوم تاپیک یعنی دخترشم اینجا عضوه؟

دخترش اومد گفت عکس قبر مامانش رو فرستاد

وای همش باخودم میگفتم یعنی بچه هاش میان میخونن که مادرشون چقدرنگرانشون بود....ای خدااااا

واقعا میگی؟؟؟؟توکدوم تاپیک یعنی دخترشم اینجا عضوه؟

به خدا عکس پروفایل مامانشو گذاشته بود و حتی نوشته مامانش رو هم برای امضاش گذاشته بود ولی زدم روش اینگار دیگه الان عضو نیست ولی همون تاپیکای آخرشه بذار بگردم شاید پیداش کردم

🖤برای شادی روح داداش نازم یه صلوات بفرستید🖤
به خدا عکس پروفایل مامانشو گذاشته بود و حتی نوشته مامانش رو هم برای امضاش گذاشته بود ولی زدم روش این ...

خیلی لطف میکنی گلم حتما بفرست اگه تونستی