2777
2789
عنوان

میخوام هک کنم

193 بازدید | 17 پست

از سر شیطنت نه هااا فقط  میخوام بلد  باشم جالبه و من کنجکاوم درموردش

لطفا اگ کسی میدونه راهو چاهشو یادم بده

هک واقعی نه اونی ک گوشی طرف دستم باشه:|

اگ کسی بلده هم میتونه در راه خدا یاد بده زکات علم نشر ان است مومن تو ک بلدی نشرش بده خب

نمیخوام کسیو از نون خوردن بندازم فقط میخوام یاد بگیرم و ازش سو استفاده هم نمیکنم این تن بمیره اگ خودتون دوستی اشنایی بلده بگین ب منم یادبده

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

زکات علم درست نشر آن است....

هک آخه؟؟؟

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هک کردن گناه هست و جز جرایم رایانه‌ای محسوب میشه.

بعدم باید برنامه‌نویسی بلد باشی از راه دور اگر بخوای که سختم هست ارزش نداره.

اونی که برنامه نویس خبره باشه دنبال این کارای بچگانه نیست میره ۴ تا برنامه بنویسه نون ازش دربیاره یا هک سایتای خارجی کنه که پول قلنبه گیرش بیاد.

ماهرخ هستم 
زکات علم درست نشر آن است.... هک آخه؟؟؟

علمه خب

منم واقعا نمیخوام سو استفاده کنم

خودم هک شدم یبار

و این باعث شد بخوام یاد بگیرم راهو چاهشو 

سیاست مدار از راه عقیدتی سیاسی میای جلو؟؟😂😂😂 دهنت سرویس😂

اقا منم میخوام برنامه هکرو

مدیونی اگه ب من ندیش

اگرپیداش کردی😂

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   
عزیزم هک کردن گناه هست و جز جرایم رایانه‌ای محسوب میشه. بعدم باید برنامه‌نویسی بلد باشی از راه دور ...

نه من هک کوچولو میخوام اینایی ک گفتی خیلی بزرگه تو گلوم گیر میکنه

گفتم ک فقط میخوام یاد بگیرم و ازش سو استفاده نمیکنم ب جان خودم