2777
2789
عنوان

جای جوش لک قهوه ای

1939 بازدید | 11 پست

بچه ها خدایی اگر میدونین بگین کترل بخرم یا دیفرین ؟ 

کسی تجربه داره ؟ یا اگر جز اینا هم از پمادی چیزی تجربه دارین ک خیییلی خوب بوده برا جای جوش لک قهوه ای بگین چیه اسمش و بعد چقد تاثیرشو دیدین و چند درصد تغیر کردین ب نظرتون 

کاربری دست دو نفره .....

دختری بودم که صورتم پرازلک های قهوه ای تیره جوش بود بدون کرم پودر نمیتونستم حتی خونه بگردم میترسیدم کسی بی ارایش منو ببینه .همه کارو

کردم نمیرفت چون خودمم گندمی بودم زشت کرده بود .تااینکه یه ضدجوش سینیره بااسکراب سینیره و خاک رسوگلاب به مدت ۲۰روز همش استفاده کردم الان راحت راحتم حتی بدون ارایش همه جامیرم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختری بودم که صورتم پرازلک های قهوه ای تیره جوش بود بدون کرم پودر نمیتونستم حتی خونه بگردم میترسیدم ...

واقعا ؟ خیلی خوبه ؟ مدام استفاده میکتی یا همون ی بار ؟ چند گرفتی ؟ من جوش ندارم جای جوشه فقط 

کاربری دست دو نفره .....
دختری بودم که صورتم پرازلک های قهوه ای تیره جوش بود بدون کرم پودر نمیتونستم حتی خونه بگردم میترسیدم ...

چطوری استفاده میکردی

فقط خودت باش بهتر از اونیه که تظاهر کنی به اونی که نیستی  خداوکیلی 99/9/10 بگین درچه حالید اوضاعتون چطوره اخه مارو کشتید با 99/9/9  
واقعا ؟ خیلی خوبه ؟ مدام استفاده میکتی یا همون ی بار ؟ چند گرفتی ؟ من جوش ندارم جای جوشه فقط 

جای جوش بود برامنم .به مدت یه ماه ۳باردرروزضدجوشومیزدم دوروزیباراسکرابومیزدم وهرروزسه لازم است خاک رس وگلابومیزاشتم و هر دفعه موقع شستن صورتم از صابون گوگرد استفاده میکردم بیرون ضد افتاب میزدم خونه کرم پودر

به خدا معجزه شد

جای جوش بود برامنم .به مدت یه ماه ۳باردرروزضدجوشومیزدم دوروزیباراسکرابومیزدم وهرروزسه لازم است خاک ر ...

بعد اون ی ماه دیگه نزدی ؟ و الانم همونطور خوب مونده ؟ چند قیمت گرفتی همه رو گلی ؟ کرم پودر چرا میزدی ؟  

کاربری دست دو نفره .....
بعد اون ی ماه دیگه نزدی ؟ و الانم همونطور خوب مونده ؟ چند قیمت گرفتی همه رو گلی ؟ کرم پودر چرا میزدی ...

کرم پودرنمیزدم ضد افتاب میزدم 

خاک رس ۲۰هزارتومن

گلاب ۲۰ 

ستیزه ضدجوش۳۰

اسکراب۳۰

صابون گوگرد۱۵

الان هرروزخاک رس یبارمیزارم هم نمیزاره جوش بزنم هم شفافونرم میکنه هم چاق