2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر نکنم هیچ کس اندازه من جوش میزد....کلی دکتر دارو معدم دیگه خراب شد.....تجربیاتمو برات میگم دوست عزیز....اول برو یه آزمایش کامل بده شاید علت جوشت هورمونی یا کیست باشه یا.......بعد اگه جرات داری روی صورتت زالو بنداز پوستت عالی میشه من این کارها رو زدم پوستم دیگه جوش نزد....البته یکسری مراقبتهای لازم هم برای پوست هست که بعد بهت میگم مثل ژل شستشوی پوست چرب و.......

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
فکر نکنم هیچ کس اندازه من جوش میزد....کلی دکتر دارو معدم دیگه خراب شد.....تجربیاتمو برات میگم دوست ع ...

مشکل هورمونی دارم اما قرص میخورم پس فکر نکنم بخاطر اون باشه 

واای زااالو میترسم چندشه

اول اینکه باید ازمایش بدی ببینی ک وضع جسمیت چ جوریه دوم اینکه روتین داشته باشی تا حدودی چربی کنترل ...

دارم روتین پوستیمو انجام میدم کامل ولی حس میکنم هرچی ب‌پوستم میرسم جای اینکه بهتر شه بدتر میشه

از راکوتان چیزی نشنیدی تاحالا؟

من راکوتان هم خوردم اثر نداشت.....بعدش جنس پوست ما چربه....جنس پوست که عوض نمیشه....شما باید مراقبت لازم از پوست چرب رو انجام بدی

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد