2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 73 پست

عزیزم ریسک من از شما خیلی خیلی بیشتر بود ۱ از ۵۰ فکر کنم درست یادم نیست ولی پنجاه یا حتی زیر پنجاه بود خیلی روزای سختی رو کشیدم مخصوصا که بچه ام تکون میخورد و من دی.ونه میشدم از اینکه باید جونش گرفته بشه.اما خداروشکر الان یک ساله شده سالم و ناز داره پیشم بازی میکنه.به خودت و نی نی استرس الکی نده

خدایا مرسی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دکتر خودم که اصلا گفت باید سقط  شه با این ریسک بالا فقط امینو انجام بده که اجازه سقط بهت بد ...

همش بیخود این سونوها بابا ،،،،

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾
اره دکتر خودم که اصلا گفت باید سقط  شه با این ریسک بالا فقط امینو انجام بده که اجازه سقط بهت بد ...

بخدا عجب آدمایی پیدا میشن خدایا...خداروشکر ک سالمه حالا من بااینکه از دکترم راضی نیستم چون همش ب فکره پوله منو نترسوند گفت همه اینا ی احتماله اصلا رو این سونو و آزمایش حساب نکن ولی چون دیگ ان تی بالا شده باید بری آمینو بدی خیالت راحت شه با خبر خوب برگردی پیشم ..ولی من دیگ پیشش نمیرم بخاطر منفعت خودش منو فرستاد بیمارستان دولتی ک نگم واست منم گفتم عمرا اینجا انجام بدم خصوصی میخوام برم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
همش بیخود این سونوها بابا ،،،،

خدا لعنت کنه بعضی از دکترای نفهمو که فقط مدرک پزشکی دارن 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

عزیزم ریسک من از شما خیلی خیلی بیشتر بود ۱ از ۵۰ فکر کنم درست یادم نیست ولی پنجاه یا حتی زیر پنجاه ب ...

خداروشکر عزیزم ..اخه میگن ریسک زیر ۱به ۲۵۰ دیگ فرقی نداره با ۱به ۵۰..ولی درکل این ازمایشه ی چیز چرته..من ان تیم بالا بود و تیغه بینی رو ندید این نگرانم میکنه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
بخدادیگ از هرچی سونوس حالم بهم میخوره ..چون من با شوقو وذوق رفتم خوابیدم دیدم داره پاشو تکون میده هن ...

خدامرگش بده باحرف زدنش.برویجادیگه

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
خدامرگش بده باحرف زدنش.برویجادیگه

نمیدونم والا چرا اینجور شد خیلیا این قضیه واسشون پیش میاد امیدوارم همه ختم ب خیر بشه همه بچه ها سالم و سلامت باشن انشالله 

نمیدونم والا چرا اینجور شد خیلیا این قضیه واسشون پیش میاد امیدوارم همه ختم ب خیر بشه همه بچه ها سالم ...

نگران نباش‌استرس ازخودت دور کن

نگران نباش‌استرس ازخودت دور کن

ن خدارو شکر آرامش گرفتم از وقتی ک دیگ همه چیو سپردم بخدا استرس ندارم تا روزی ک دیگ بخواد جوابو بهم بگن انشالله ک خیره 

ن خدارو شکر آرامش گرفتم از وقتی ک دیگ همه چیو سپردم بخدا استرس ندارم تا روزی ک دیگ بخواد جوابو بهم ب ...

رفتی سونو

رفتی سونو

ن متخصص پریناتولوژی گفت همون آمینو رو بدم 

امینو خیلی دقیقه اصلاهم نترس.

اره قرار بود بیمارستان دولتی برم آمینو ک گفتن بیا cvsشو منم ترسیدم گفتم نمیخوام برم بچمم بکشن خدایی نکرده میخوام برم شخصی نوبت گرفتم دکتر خیلی خوب انشاالله ک همه چی خوب باشه