2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 73 پست
جاریم تیغه بینی جنین ندیدن رفت یجادیگه سونو.سالم بود.جای مطمین برید

دیگ این سونو نمیرم هرچند خیلی ازش شنیدم ک دکترشم خوبه دکتر کیوان 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

خیلیا رو من دیدم گفتن بچت مشکل داره فلانه بساره باید بندازی ، ننداخته بچه سالم و سلامت بدنیا اومده ، فقط میتونم بگم خدا لعنتشون کنه

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ خدا چقدر روزی ک بعد مدت ها انتظار بی بی چکم مثبت شد خوشحال شدیم....ای کاش اندازه همون روز بازم خو ...

ریسکت که خیلی نیست برا من ۱/۲۷بود عزیزم کاملا درکت می کنم چی می گی من تا جواب امینو بیاد یه مرده متحرک بودم هیچی نمی خوردم می گفتم اگه قراره بچم نباشه منم نمی خوام باشم دیگه ۱۱ کیلو وزن کم کرده بودم  شب وروزم فقط گریه بود روزی که جواب ازمایش گرفتم وسالم بود تازه نفسم اومد انگار اندلزه یه دنیا گشنم بود  الان پسرم دوماهشه اصلا نگران نباش وامیدت به خدا باشه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

چرا انقدر ناامیدی اول اینکه ریسکت پایینه ، دوم اینکه اصلا حرف این سونوهارو گوش نکن بی پدر مادرا نمید ...

واسم دعا کن بگن بچه سالمه ..من‌ سخت باردار شدم نمیدونم حکمت خدا چی بود ک من همش استرس و سختی بکشم همش با خودم میگم‌نکنه خدایی نکرده داره حکمت اینک بهم نمیدادو نشون بده 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
دیگ این سونو نمیرم هرچند خیلی ازش شنیدم ک دکترشم خوبه دکتر کیوان 

امروز برو یجا دیگه.امینوهزینه اش زیاده ولی خیالت راحت مبکنه

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
ریسکت که خیلی نیست برا من ۱/۲۷بود عزیزم کاملا درکت می کنم چی می گی من تا جواب امینو بیاد یه مرده متح ...

شما فقط ریسکت بالا بود؟خداروشکر ک سالمه بخدا هرکی ک بهم میگه بچم سالم‌بوده اندازه بچه خودم خوشحال میشم چون همش دارم دعا میکنم خدایا همه بچه ها سالم‌باشن چون واقعا سخته سخت

امروز برو یجا دیگه.امینوهزینه اش زیاده ولی خیالت راحت مبکنه

بخدادیگ از هرچی سونوس حالم بهم میخوره ..چون من با شوقو وذوق رفتم خوابیدم دیدم داره پاشو تکون میده هنوز بچه برنگشته بود یدفه دیدم ک دکتره گفت با شوهرت فامیلی جای دیگ رفتی سونو نمیدونم چندسالته دیدم گفت ان تی بالاست ان بی هم نمیبینم بعد دوباره اندازه گرفت گفت ن واقعا بالاس 

واسم دعا کن بگن بچه سالمه ..من‌ سخت باردار شدم نمیدونم حکمت خدا چی بود ک من همش استرس و سختی بکشم هم ...

نه گلم ابن حرفارو با خودت تکرار نکن ، منم با کلی سختی باردار شدم سه شنبه باید برم ان تی ، منم گاهی فکرای ناجور میاد سراغم ولی انقدر توکلم ب خدا زیاده همه چیو سپردم به خودش ، ان شالله هیچی نیست ، این سونوگرافیای ۹۰ درصدشون خطاست 

نه گلم ابن حرفارو با خودت تکرار نکن ، منم با کلی سختی باردار شدم سه شنبه باید برم ان تی ، منم گاهی ف ...

اره من منفی رو سریع جذب میکنم..نگران نباش انشالله نی نی همه چیش خوبه 

عزیزم تیغه بینی رو ندید این نگرانم کرده..یکی اینجا گفته بود ان تی ۳.۷ اونم تیغه بینی دیده نشده بود و ...

عمه من بچش اینجوری بود بهش گفتن باید سقط کنی ولی عمم راضی نشد.  الان سالم سالمه بچش دوساله شده

عمه من بچش اینجوری بود بهش گفتن باید سقط کنی ولی عمم راضی نشد.  الان سالم سالمه بچش دوساله شده

خدارو شکر 

شما فقط ریسکت بالا بود؟خداروشکر ک سالمه بخدا هرکی ک بهم میگه بچم سالم‌بوده اندازه بچه خودم خوشحال می ...

اره دکتر خودم که اصلا گفت باید سقط  شه با این ریسک بالا فقط امینو انجام بده که اجازه سقط بهت بدن داشتم دیوونه می شدم من ۱۵ هفته امینو انجام دادم تا جوابش بیاد شدم ۱۹ هفته بچم تکون می خورد به شوهرم گفتم حتی اگه مثبت هم باشه من نمی ذارم سقطش کنی بچم تکون می خوره  😢انشاالله بچه شماهم سالمه اصلا نگران نباش 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

اره من منفی رو سریع جذب میکنم..نگران نباش انشالله نی نی همه چیش خوبه 

مرسی گلم 

توام برو سوتین و مانتو بارداریتو بخر ، انقدرم منفی فکر نکن به لحظه ی بدنیا اومدنش فکر کن میخوای صدای گریشو بشنوی😇