2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 73 پست
من امپول hcgزدم ک میگن ۳۶ ساعت بعدش باید اقدام کرد وگرنه تخمک میمیره من ۴ روز بعد اقدام کردم شد 😂

من امپول نزدم ولی قرص خوردم .مینرسم تخمک ازاد نکرده باشم.خدا کنه فایده داشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میخاین سقط کنید؟

تازه سقط کردم به شدت کم خونم، تصادف کردم ام ار ای و سی تی و عکس و اسکن و... رفتم همسرم تو بیمارستان کار میکنه همش با کرونایی ها دم خوره و.. نمیتونم تو این شرایط پر استرس حامله باشم

آخ خدا چقدر روزی ک بعد مدت ها انتظار بی بی چکم مثبت شد خوشحال شدیم....ای کاش اندازه همون روز بازم خو ...

عزیزم یک به ۲۳۵  خییییلی ریسک پایینه. خواهش،می کنن انقد خودتو و اون بچه ی پاک و بی گناهی اذیت نکن. به احتمال ۹۹/۹۹ درصد سالمه. 

عزیزم دلت رو آنقدر سیاه نکن. زود برو آمنیون بده. یک پیش جواب هست به اسم qf pcr اون رو هم درخواست بده هزینه اضافه اش ششصد هست و خوبیش اینه که دو سه روزه یک پیش جواب به شما می دن که کروموزوم ها از نظر تعدادی نرماله یا نه. و بعد دو هفته منتظر جواب تصویری کروموزومها تو تست آمینوسنتزیس می تونی. زود برو و کار رو تموم کن و از سلامت بچه مطمین شو بقیه دوران بارداری تا رو با دل خوش سر کنی. با این فکر و خیال ها داری بچه رو داغون می کنی. من خودم این دوران رو کشیدم. بعد از آمنیو ن که رفتم سونو دیدم اون زبون بسته هم رشدش یک هفته عقب افتاده بود. اون بیچاره هم خیلی استرس می کشه و تمام هورمون های ما رو می گیره. سعی کن هر چه زودتر تموم کنی این مسأله رو. بچه از این حس ما آسیب می بیند. والا اگه سالم باشه که حتما هم هست الان داره بهش صدمه می رسه

عزیزم دلت رو آنقدر سیاه نکن. زود برو آمنیون بده. یک پیش جواب هست به اسم qf pcr اون رو هم درخواست بده ...

آزمایشگاه خودشون گفتن ما سه روزه جواب اولیه رو میدیم بعد جواب کتبی ۱۰ روزه آماده میشه...من تازه امروز ۱۴ هفتم پر شده ب من گفتن ۱۵ هفتت ک پر شد شدی ۱۵ هفته ۵ روز بهمون زنگ بزن ک بهت وقت بدیم..اره عزیزم واقعا داریم ب اون طفل معصوما آسیب میزنیم،ولی شما این دردو کشیدی میدونی هر کاری کنی بازم ی دلهره تو دلت هست...من خیلی آروم شدم سپردمش بخدا گفتم دست من نیست چیزی فقط دعا میکنم و توکل ...لامصب هفته ها دارن اندازه سال واسم طولانی میشن 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عزیزم یک به ۲۳۵  خییییلی ریسک پایینه. خواهش،می کنن انقد خودتو و اون بچه ی پاک و بی گناهی اذیت ن ...

خدا از دهنت بشنوه نگرانی من دیده نشده تیغه بینیشه میدونم از ی سریا دیر تشکیل میشه ولی میگم اگ از منو دیده بودن هنوز ی دلگرمی داشتم...

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عزیزم سونو جای خوبی رفتی؟ هنوز وقت داری تکرار کنی؟ ه

والا میگن ک خوبه ولی دیگ نمیدونم جاشم معتبره چند ساله...نمیدونم عزیزم من دکترمو بیخیالش شدم چون فقط ب فکر منافعش بود منو فرستاد واسه آمینو بیمارستان دولتی ک نگم واست بخش پریناتولوژیش چخبر بود غسال خونه بود..بعد امروز قراره برم پیش ی ماما ک دکتری داره منو معرفی کنه ب ازمایشگاه جواب ازمایشم ک‌اومد میخوام برم متخصص دیگ پیدا کنم..ولی اونروزی ک‌سونو رو بردم دکترم نشون دادم نگفت تکرار کن گفت آمینو بده خیالت راحت بشه

والا میگن ک خوبه ولی دیگ نمیدونم جاشم معتبره چند ساله...نمیدونم عزیزم من دکترمو بیخیالش شدم چون فقط ...

عزیزم تو چرا اینجوری می کنی؟ خودت برو یه آن تی همین بعد از ظهر تکرار کن. برو پیش دکتر رضوانی زاده یا هر کس که اعتبارش بالا باشه. نمونه گیری رو برو پیش یک فوق تخصص. خیلی ها هفته چهارده انجام می دن. چند جا برو بپرس. سونو که ضرر ندارد تکرار کنی. اگه دوباره همین امروز سونو بدی و همه چیز اوکی باشه چرا می خوای آمنیون بدی اصلا؟ ان تی رو خیلی زود هم داده بودی اگه سونوی خوبی نبوده تیغه بینی رو چون خیلی کوچیکه بوده پیدا نکرده تو می گی جنسیت ر و هم نفهمیده. اصلا معلوم نیست شاید جای خوبی سونو ندادی

والا میگن ک خوبه ولی دیگ نمیدونم جاشم معتبره چند ساله...نمیدونم عزیزم من دکترمو بیخیالش شدم چون فقط ...

سونوی ان تی رو تا آخر هفته چهارده وقت داری انجام بدی اگر امروز چهارده هفته است تمومه همین الان با کله برو یه جایی پیدا کن و تکرارش کن. از کجا معلوم که قبلی رو اشتباه انجام نداده یا رشد بچه چند روز کم بوده تیغه رو ندیدن. به نظرم ان تی رو زود رفتی. اگه ایشالا این سونو بگه اوکی هست دیگه چه نگرانی داری؟ سونوی معتبر برو از الان برو تا عصر بهت وقت می دن. سونوگرافی صدری الوند نرگس اینا تو تهران خیلی معتبر هستن. اشتباه نمی کنن

عزیزم تو چرا اینجوری می کنی؟ خودت برو یه آن تی همین بعد از ظهر تکرار کن. برو پیش دکتر رضوانی زاده یا ...

من روزی ک رفتم سونو دکتره سونو گفت ۱۲هفته ۵ روزته منم بهش گفتم شاید زود اومدم گفت نه هفتت خوبه..والا از چندجا پرسیدم ک گفتن همون ۱۵ ۱۶ هفته بهترین زمان آمینوس..حالا عصر ب اون دکتره میگم ببینم چی میگ بهم اخه ازمایشم ریسک داشت اگ سونو هم اوکی بود بخاطر ریسک باید میرفتم 

سونوی ان تی رو تا آخر هفته چهارده وقت داری انجام بدی اگر امروز چهارده هفته است تمومه همین الان با کل ...

دکتر خودم انقدر خره ک اصلا نگفت خوب برو تکرارش کن عوضی فقط ب فکر منافع خودشه ک منو بفرسته جایی ک پورسانتشو بگیره..من خیلیا رو دیدم ک تو سونو دوم مشکلی نداشتن..حالا عصر ببینم میتونم برم یا نه 

چرا انقدر ناامیدی اول اینکه ریسکت پایینه ، دوم اینکه اصلا حرف این سونوهارو گوش نکن بی پدر مادرا نمیدونم هدفشون از اینکارا چیه ، میخوان نسل کشی کنن ،

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾