2777
2789
عنوان

بارداری

366 بازدید | 73 پست

باردارم رفتم تو ۱۴ هفته سینه هام دردناک و بزرگ شدن شکمم یکم بزرگ شده لباسام تنگ شدن میخواستم برم مانتو بارداری بخرم سوتین بزرگ بخرم ک همه چی خراب شد....حتی بااین فکراهم گریه م میگیره چ برسه ب مشکلم...ولی دیگ گفتم سپردمش دست خدا برای خدا هیچ غیر ممکنی وجودنداره..

ان تیم بالا بود۳.۵ ،تیغه بینی تو ۱۲ هفته دیده نشد ریسکم سندروم دان ۱به ۲۳۵..واسه کسایی گفتم ک شاید سوال بشه واسشون....دلم اندازه ی تموم دنیا گرفته حالم ب شدت بده فقط کسی ک خدایی نکرده این روزا رو کشیده میدونه چقدر سخته..هنوز آمینو نشدم و تا جوابش خیلی طول میکشه..خواهشا دعام کنین 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

آخ خدا چقدر روزی ک بعد مدت ها انتظار بی بی چکم مثبت شد خوشحال شدیم....ای کاش اندازه همون روز بازم خوشحال بشیم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

اووووووه.ریسکت خییییلی پایینه.برو با خیال راحت لباس بخر.اصنم نگران نباش

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب امینو که ۲ روزه میاد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

عزیزم انشالله خدا به دلت آرامش بشه امیدتو از دست نده برای جاری منم ریسکش بالا بود حتی میخواست بدون آمینو سقط کنه بعد رفت فوق تخصص بیماری های جنین تحت نظر بود آمینو شد خداروشکر بچه اش سالمه سالمه

الهی خدا دلتو شاد کنه.الهی به حق اقا امام رضا دلت شاد بشه.ایشالله سالمه

من یه مامان خردادی ام🤗بعد ۴ سال و کلی دعوا و دکتر باردار شدم❤اینکه بعد ۴سال بی بی چک مثبت میشه واقعا حس زیباییه😊اونقد خوشحال بودم که نفهمیدم روزام چطوری گذشت...۵هفته که سونو رفتم ساک دیده شد بدون جنین...خیلی زود بود ولی دکتر گفت پوچه‌‌😔انگار دنیا رو سرم خراب شد...بازم سونو و بازم کیسه خالی.حالم خیلی بد بود..خیلی استرس کشیدم.خیلی غصه خوردم ولی پوچ بود که بود..یه شب ساعت ده خورده ای بود...من و شوهرم خونه بودیم..دردم گرفت و خونریزی زیاد.تا ۵ صبح درد کشیدم و بچه سقط شد..اره سقط شد..تمام فکرای خوب...روزای خوب..خوشحالی ازمایش و بی بی چک مثبت دود شد رفت هوا..روزای سختی داشتم.بعد ۶ ماه دوباره باردار شدم..قبل از عید ۹۸ فهمیدم باردارم..بازم خوشحالی..بازم فکرای خوب که حالمو روز به روز خوب میکرد..توی این ۶ماهی که باردار شدم خیلی دکتر رفتم و خیلی دارو خوردم..سونوهام خوب بودن و یه بچه سالم تو شکمم بود..یه دختر دوردونه...یه روز با مامان و بابام رفتیم بازار و براش لباس خریدیم..سیسمونیم اماده بود..اسم گل دخترم سلین خانم بود..تقریبا ۵ ماهو تموم کردم و رفتم تو ۶ ماه..یه شب که سالگرد عقدمون بود با شوهرم رفتم بازار ..کلی دور زدیم و خرید کردیم..خونه که رفتیم درد زایمانم بازم ساعت ده شب شروع شد..نمیگم چیشد و چی نشد...ساعت ۲ شب خونریزی کردم و تا فردا ۳ بعداز ظهر دفعش کردم و دخترمو طبیعی بدنیا اوردم...دختر قشنگم سالم و کیسه اب بود..ولی..........................هنوزم سرقبرش نرفتم...میدونم برم دق میکنم...غمش تا ابد تو دلم میمونه.خسته و افسرده و عصبی شدم..تا مرز طلاق رفتم...دیوونه شدم...لباساش ..وسایلاش...اطاقش....من موندم و یه دنیا و یه دنیا و یه دنیا غم..ابان تولد دخترم بود..‌من ماه ابان ۹۸ فهمیدم باردارم...خدا بازم نگاهی بهم کرد..اینم بگم تو نه ماه بارداریم رفتم خونه مامانم و سرکلاژ و استراحت مطلق بودم...پسر نازم ۳ خرداد ۹۹ بدنیا اومد...الانم کنارم خوابیده...خیلی اذیت میکنه..خیلی ازش عصبی و کلافه میشم..ولی خوشحالم که مادر شدم بعد اونهمه سختی...نا امید نباشین..خدا یه روزی...یه جایی..یه دقیقه ای...یه ثانیه ای دلتونو شاد میکنه..فقط خدا❤

ریسکتم معمولیه زیاد نیست اصلا

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اووووووه.ریسکت خییییلی پایینه.برو با خیال راحت لباس بخر.اصنم نگران نباش

عزیزم تیغه بینی رو ندید این نگرانم کرده..یکی اینجا گفته بود ان تی ۳.۷ اونم تیغه بینی دیده نشده بود ولی ریسکاش ۱به ۲ ۱به ۸ ۱به ۹ بود بچش مشکل داشت...😔ولی من میگم غیرممکن واسه خدا وجودنداره 

جواب امینو که ۲ روزه میاد

اره من این هفته وسطای هفته بعدی آمینو میشم گفتن س چهار روز طول میکشه جواب اولیه دقیق دو هفته دیگمیشه تکلیفم معلوم بشه 

عزیزم تیغه بینی رو ندید این نگرانم کرده..یکی اینجا گفته بود ان تی ۳.۷ اونم تیغه بینی دیده نشده بود و ...

دوست منم ریسکش یک به ۲۸۰

تیغه بینی هم دیده نشد

امینو سالم

تیغه بینی تا هفته ۱۵  ممکنه دیده نشه

عزیزم تیغه بینی رو ندید این نگرانم کرده..یکی اینجا گفته بود ان تی ۳.۷ اونم تیغه بینی دیده نشده بود و ...

نگران نباش گلم.بعضی وقتا سن بارداری رو اشتباه متوجه میشن تو سونو و همین باعث میشه ان تی مشکل داشته باشه.اصصصصصصلا بخودت و فندقت استرس نده.تو باید قوی باشی.تو یه مادری😊

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
ریسکتم معمولیه زیاد نیست اصلا

ندیدن ان بی خیلی داغونم کرده شده مزید بر علت میگن تا هفته ۲۰ مهلت داره ولی من میگم اگ دیده میشد دلگرم تر بودم 

اره من این هفته وسطای هفته بعدی آمینو میشم گفتن س چهار روز طول میکشه جواب اولیه دقیق دو هفته دیگمیشه ...

اصلش همون ۳..۴  روزه هست

اصلش همون ۳..۴  روزه هست

اره میدونم منظورم اینه تا تکلیفم باهمون جواب اولیه بیاد دو هفته دیگ معلوم میشه 

دوست منم ریسکش یک به ۲۸۰ تیغه بینی هم دیده نشد امینو سالم تیغه بینی تا هفته ۱۵  ممکنه دیده ن ...

عه پس پس جای امید هست..اخه دکتر خودمم ب ان بی توجهی نکرد ولی چندتا مورد ک دیدم ان بی ندیده بودن مشکل داشتن حالمو بد میکنه