فکر نکنم کسی بهم کادو بده🤕 ب مامانم دو سه بار گفتم .. گفت برو تو کت بابات هرچقدر پوله وردار واسه خودت.. بعد ک رفتم دیدم .. زیاد بود دلم نیومد وردارم.. 😒 دلم گرفتهه😭😭 من ی سوپرایز قشنگ میخوام 🤒
اووخیی قربونت برم.. 😂😂 فکر نکنم کسی بهم کادو بده🤕 ب مامانم دو سه بار گفتم .. ...
امیدوارم نامزدت جوری سوپرایزت کنه نفست بند بیاد😉
💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
عزیز دلم... ای جان... تولدت مبارک خانم گل... پس تو هم مثل عشق من شهریوری هستی... شهریوری ها عشق ان...عشق به تمام معنا...انشالله تولد هزار سالگیت رو هر سال کنار عشقت جشن بگیری... از همین فاصله هر جای دنیا که هستی یه عالمه بوس برات فرستادم.