2777
2789
پیشاپیش تولدت مبارک..  ان شالله شما سوپرایز بشی و کلیی کادوی خوب گیرت بیاد

ممنون والا ایقد قسط داریم که فک نکنم به کادو برسه دلم طلا میخواد😭

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
ممنون والا ایقد قسط داریم که فک نکنم به کادو برسه دلم طلا میخواد😭

چ بد😟 ان شالله ب زودی قسطتون رو میدین و طلا میخری 😘 غصه نخور همه چی درست میشه ❤🤗

میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرم یادش نبود بهم تبریک نگفت امشب دوتا پست گذاشت اینستا اما تولدت منو تبریک نگفت

مشغله داره مث ما بیکار ک نیس😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
ملسیییییییی عزیزم راضی نبودم خودتو اذیت کنی تاپیک بزنی فدات شم 😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

حداقل از دو روز پیش میگفتی یکم فکر میکردم ک چرتو پرت ننویسم😂😂😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
@kousar1376     @sogol_76     تولدمه هااا 😍

ای جانم تولدت مبارک عزیزدلم😍😍

😘😘😘😘

💙💙💙💙💙

ان شاء الله امسال بهترین سال عمرت باشه

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
ای جانم تولدت مبارک عزیزدلم😍😍 😘😘😘😘 💙💙💙💙💙 ان شاء الله امسال بهترین سال عمرت باشه

مرسییییی سوگل مهربووونم 

ان شالله همچنین برا شما 😘😘😘😘😘❤

میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍
اصن طلاق میگیرم ازش میام زن خودت میشم فقط خودت عشقی😛😛😛😛

😂😂😂

جوووونزز بیا بیا🤩🤩😂

این خیلی بیشتر چسبید بهم😘😘😘😘😘😘😘

ع پس خداروشکر😁❤❤❤

مرسییییی سوگل مهربووونم  ان شالله همچنین برا شما 😘😘😘😘😘❤

فداتشم عزیزم

کلی ذوق کردم

اگ پیشم بودی عینه پروفایلت میبوسیدمت😊

💐💐💐💐💐💐

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
2790
2778
2791
2779
2792