2777
2789
عنوان

بلند شدن قد با طناب زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 25844 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم ورزش هم میکردی یانه؟

خب .... ببین یه تستی هست باید بدیش من تو دو سال از 160 رسیدم 180 صفحات رشدم بسته نشده بود حدود 17 بودم بدنسازی میرفتم که میگفتن قدو میسوزونه ولی اونطوریام نیست..به هرحال جای تبادل نظر از متخصص بپرس نمیدونم اصلا پیامم خونده میشه یا نه برای چند سال پیشه 😂🤲

ولی هوازی زدن بدنو خوش فورم میکنه

کدوم ورزشا یعنی؟ 

کلا دویدن روی استایل بدن خیلی نقش داره به جدا از سنت خیلیا پوکی استخوان میگیرن ولی اگه روزی بیستا شنا بری تراکم استخوان زیاد میشه پوکی نمیگیری این از پوکی توی بحث قد که بخوایم صحبت کنیم کلا هرچیزی یه محیط یه وراثت روش نقش داره شما اول دکتر غدد باید بری اکه صفحات بسته نشده بود و این داستانا که یه قرصی هست میدن دیگه با چندتا دارو ورزشای خاص داره یا یکی هست دو سرعت متفاوت در هشت راند اینم خوبه ببین نمیشه توی همچین سایتی که ... خودت میفهمی درموردش بحث کرد اما خب ...  یه دوستی داشتم پزشک بود باز دوسته اون متخصص بود من اونجا رفتم جواب گرفتم والیبال بسکتبال و این طور ورزشا که خلاف جاذبه باشن قدو بلند میکنن خودم دو سالی والیبال رفتم خوب بود 

طناب زدن باعث تحریک شدن عضلات پا میشه و باعث میشه غده هیپوفیز (مرکز رشد بدن)تحریک بشه و باعث رشد بدن بشه در نتیجه با طناب زدن عضلات تحریک میشه و کمی درد رو دنبال می‌کنه که کاملا طبیعی هستش،از کم شروع کنید و کم کم تعداد زیاد طناب بزنید،و هرروز تمرینات رو انجام بدید تا نتیجه بگیرید.