2777
2789
عنوان

کرونا😭

203 بازدید | 10 پست

خانما همسرم ۱۰ روز پیش یکم تب کرد بعدش سینش خلطی شد ینی سرفه های خلطی میکرد

۱۰ روز سفکسیم خورد چرکش خوب شد ولی سرفه های خشک میکنه 

به نظرتون کرونا گرفته

حس بویایی و چشایی داره ولی خیلی بی حاله

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

ولی تب دیگه نداره 

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا 

برو دکتر برا ریه هاش دارو بگیر سرفه هاش خوب شه 

مایعاتم حسابی بهش بده 

هویج و چیزایی ک ویتامین دی داره هم بده 

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
زنگ بزن ۴۰۳۰

زنگ زدیم گفت ننیشه گفت کروناس ولی قرنطینه باشید

من فکر نمیکنم کرونا باشه حتی اگر کرونا بود بعد دو هفته باید خیلی بهتر میشد معمولا عفونته ریه وقتی رفع میشه تبدیل به الرژی میشه با توجه به این که همه علائم رفته فقط سرفه خشک مونده احتمال خیلی زیاد ریه به خاطر تحریک زیاد الرژیک شده . یه شربت هست پلارژین هم برا بچه داره هم بزرگسال نوع بزرگسالش بنفشه قوطیش . تهیه کنید بخورن گیاهی هست برای همین با خیال راحت معرفی کردم انشاالله حل میشه . برای بی حالیشون هم مصرف مداوم میوه و سبزی و مایعات تا مدتی داشته باشن اگر احساس ضعف دارن مولتی ویتامین هم گزینه خوبیه . عفونت ریه برای بدن سنگینه مدتی طول میکشه تا قواشون رو بدست بیارن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من فکر نمیکنم کرونا باشه حتی اگر کرونا بود بعد دو هفته باید خیلی بهتر میشد معمولا عفونته ریه وقتی رف ...

ممنون از راهنمایی خوبتون عزیز

برقرار باشید 🙏🌺