2777
2789

من تو یه گروه کنکوری رفتم البته از کانال دیگه  از همممه چی حرف میزدن جز کنکور😂

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

سلام شما مشاور هستید؟ 

می تونم ازتون سوال بپرسم؟ 

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👆اجازه خانم ،،ما نمیدونیم

فقط پشت کنکوریم اومدیم گفتیم شاید خبری شده

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت
ههه.ای جان🌺

😆

ببخشید شما جز این موسسات کنکوری هستین؟؟؟

اگ هستین ک هیچ اگ نیستین میخام یکم غیبتشونو بکنم

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت
جان؟

من تو تست زنی ضعف دارم 

تست زیاد میزنم ولی سر آزمون قلمچی وقت کم میارم چیکار کنم ضعفم برطرف بشه؟ 

دهمم ریاضی و فیزیک 

ممنونم🥰❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
عزیزم اصلاا نمیشه قطعی نظر داد...یه کوچولو صبر کن..این روزا اعلام قطعی میشه

کاش سال دیگه هم بذارن😢

نظام قدیم و جدید خیلی فرق داره؟

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍
نه نیستم..پشتیبان قلمچی بودم که خیلی اکی نبود واسم

عه خو خداروشکر ،من میخاستم پکیج اموزشی کنکور اسان است رو بگیرم همون ک واس استاد مسعودیه از اونجا ک متاهلم دیدم از پس مخارجش برنمیام عذرخاهی کردم گفتم پشیمون شدم😐

بعد این مشاورین عزیز موسسه شلوار منو دراوردن از بس زنگ زدن گفتن بیا بگیر چرا نمیای چرا پول نمیدی بدبخت قبول نمیشیا بیا خر نشو😧خلاصه هرچی گفتیم نمیخایم گوش نکردن اخرش خطو دایورت کردیم رو‌گوشی شوهرجان زنگ زدنی ایشون میفرمودن ک خط واگذار شده😒تا بلاخره بیخیال ما شدن

فقط اومدم بگم ب دوستاتون و همکارای مشاورتون بگین مث اینا نباشن دهن ما ک سرویس شد😳

2790
2778
2791
2779
2792