2777
2789
عنوان

دامادمون...

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم دامادشون اومد اسی رفت ب شدت حجاب بگیره😂😂😂😂😂😂😂

دوسته خوبم خواهش میکنم ازت که عکس پروفایلم رو کپی نکن،ممنون❤من خیلی ترکیدم دوسته عزیزم این چهارمین کاربریمه پس ممنون میشم ک با من بحث نکنی و ادب رو رعایت کنی تا مجبور نشم باهات مثل خودت رفتار کنم❤🤗

سلام نمیدونم چکارهایی باعث شده فکرکنیدبهتون نظرداره و یا چی باعث شده فکرکنید دوری شما براشون سخته...بهرحال شما میتونیدبه نحوی خودتون رو سرگرم کنید یا بیشتر تو اتاق باشیدجلوچشم ایشون نباشید  

گران باش بانو...
😂😂😂😂

ب هرحال طاقت دوریشو ندارن باید بره مهمون داری خانوم مجرده متاهل😂😂😂😂

دوسته خوبم خواهش میکنم ازت که عکس پروفایلم رو کپی نکن،ممنون❤من خیلی ترکیدم دوسته عزیزم این چهارمین کاربریمه پس ممنون میشم ک با من بحث نکنی و ادب رو رعایت کنی تا مجبور نشم باهات مثل خودت رفتار کنم❤🤗
بخدا ملت رد دادن😂

عقده دارن اینا

فقط گزارش نزنید

نی نی یاراهم پاک نمیکنن دیگ تاپیکای درخواستیو بزارید بمونه تو سابقش ک یادمون نره که بود و چه کرد😁😁

آره 

اگه راست میگی و برات مهمه چرا هیچ اعتراضی نمیکنی مرتیکه خودشو جمع کنه؟ به پدر ومادرت بگو هر چند که خواهرت باید تا الان متوجه شده باشه.خانوما تواین موارد خیلی باهوشن

اخر محردی یا متاهل اخر سر میان میگن ب خدا واگذارتون میکنم قضاوت کردین خو خانم اسکل فرض کردی مارو؟ ...

مجردم ...اول زدم متاهل چون میخواستم بگم اگ‌متاهل بودم رابطمو قطع میکردم فراموش کرده بودم پاکش کنم