سلام دامادمون یه هفته میره سرکار یه هفته مرخصه ...وققتی مرخصه همش میاد خونه ما البته من متاهلم...ب من متاسفانه نظر داره ...چیکار کنم ؟...من خییییلی باهاش سرسنگینم و بشدت مذهبی...اصلا دوره منو ب سختی تحمل میکنه...بهم ثابت شده ...چیکار کنم خسته شدم ...نمیشه ک بگم نیاین
فک کنم دامادشون اومد اسی رفت ب شدت حجاب بگیره😂😂😂😂😂😂😂
دوسته خوبم خواهش میکنم ازت که عکس پروفایلم رو کپی نکن،ممنون❤من خیلی ترکیدم دوسته عزیزم این چهارمین کاربریمه پس ممنون میشم ک با من بحث نکنی و ادب رو رعایت کنی تا مجبور نشم باهات مثل خودت رفتار کنم❤🤗
سلام نمیدونم چکارهایی باعث شده فکرکنیدبهتون نظرداره و یا چی باعث شده فکرکنید دوری شما براشون سخته...بهرحال شما میتونیدبه نحوی خودتون رو سرگرم کنید یا بیشتر تو اتاق باشیدجلوچشم ایشون نباشید
ب هرحال طاقت دوریشو ندارن باید بره مهمون داری خانوم مجرده متاهل😂😂😂😂
دوسته خوبم خواهش میکنم ازت که عکس پروفایلم رو کپی نکن،ممنون❤من خیلی ترکیدم دوسته عزیزم این چهارمین کاربریمه پس ممنون میشم ک با من بحث نکنی و ادب رو رعایت کنی تا مجبور نشم باهات مثل خودت رفتار کنم❤🤗
نی نی یاراهم پاک نمیکنن دیگ تاپیکای درخواستیو بزارید بمونه تو سابقش ک یادمون نره که بود و چه کرد😁😁
اگه راست میگی و برات مهمه چرا هیچ اعتراضی نمیکنی مرتیکه خودشو جمع کنه؟ به پدر ومادرت بگو هر چند که خواهرت باید تا الان متوجه شده باشه.خانوما تواین موارد خیلی باهوشن