2777
2789
عنوان

دامادمون...

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 74 پست
بچه ها گزارش بزنین طرف دروغ گو هست داره فساد تبلیغ میکنه

انتشار فساد در جامعه  تبلیغ؟؟

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رمان خونم که هستی نمیگم دروغ میگی اما شاید از بس رمان خوندی حس میکنی روت نظر داره

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

من نمیدونم چرا بعضیا تو همه تاپیکا میان میگن دروغ گو 

خب چرا اینقدر شکاک اخه 

من خودم فکر کنم کسی الکی میگه از تاپیک میرم بیرون 

یه پست نمیزارم که مثلا دروغ میگی تا همه بدبین شن

دروغ هم بگن به ما چه

.
انتشار فساد در جامعه    تبلیغ؟؟

اره یه مرد تو تاپیک باشه اینو بخونه کم کم براش عادی میشه از خواهر زنش چش چرونی کنه ولی یکی بگه بده اونم خودشو جمع میکنه با این حرفا دارن مملکتو به گند میکشن عادی سازی میکنن

اسی چرا چیزی نمیگی؟ 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
اره یه مرد تو تاپیک باشه اینو بخونه کم کم براش عادی میشه از خواهر زنش چش چرونی کنه ولی یکی بگه بده ا ...

ربطی به این چیزا نداره خداکنه کسی بخواد چشم چرونی نکنه وگرنه مردا خودشون همینجوری خیلی میبینن