2777
2789
عنوان

خیانت

445 بازدید | 16 پست

میشه کمک کنید . ماجرا اینجوریه که مادرم به پدرم شک کرده و چند بار بی خبر به مغازش رفته و دیده که یه دختره که خیلی چاقه ولی متولد 75 هستش اونجاس و پدرم قسم خورده که چیزی نیس ولی هر روز اون دختره میاد پیش بابام و حتی چند ساعت با هم تلفنی درتماسن . نمیدونم سر و کلش از کجا وارد شد .بابام میگه قصد کمک به اونو داره و مادرش از بابام اینو خواسته چون دختره قبلا سیگاری بوده و مادرش هم طلاق گرفته .بابای منم ساده باور کرده حالا جوری شده که بابام همش طرف اونو میگیره و اجازه نمیده به مادرم که بره مغازش حتی من که دخترشم 5 دقیقه بیشتر مغازش نموندم کلی اون دختره دوساعت میشینه توی مغازش و حتی یه بار که مادرمداومده مغازه و دختر ه اونجا دیده دختره نرفته و خیلی پر رو هستش . در ضمن بابای من مغازه ی طلافروشی داره و متولد 45 هستش ولی دختره شایدم دختر نباشه . متولد 75 . همش دعواس بین بابا ومامانم چیکار کنیم واقعا خبریه به نظر شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانمم همش همینه به بابام میگه ولی توی سر بابام نمیره حتی یه بار وقتی هم دختره بوده و هم بابام مامانم کلی دعوا کرده ولی اون خیلی پر رو هستش و دوباره میاد و میگه نمیتونم یه دفعه قطع کنم 

البته تقصیر بابامه اگه جوابشو نده اینجوری نمیشه بیچاره مامانم . بعد کلی بالا و پایین توی زندگی ببین چه جوری دستمزد گرفت . اخه بابام ورشکسته شده بود و کلی مادرم پشتش وایساد و کار کرد

البته تقصیر بابامه اگه جوابشو نده اینجوری نمیشه بیچاره مامانم . بعد کلی بالا و پایین توی زندگی ببین ...

مردا همینن تاجایی میرسن زحمات زنشون یادشون میره

99/9/9ب خوبی و خوشی رفتم خونه خودم لطفا برای حاجتم یدون صلوات بفرستید ی دنیا ممنون