2777
2789

دیپلم نظام قدیم ام.بعد از سالهاااا میخوام کنکور بدم اما با عربی مشکل دارم.از اول هم مشکل داشتم اصلا بلد نیستم عربی رو چجوری بخونم!!!  اونایی که عربی رو درصد بالا زدن بیا از تجربیاتشون بگن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلاس عربی رفتم برا تست هم کتاب آبی کانون داشتم عمومی رو ۷۰ زدم  اختصاصی رو ۶۰ مهم ترین نکت ...

راز پیشرفت توی درس های شیمی ریاضی و فیزیکت چیه؟

نظام قدیمی؟

سطح ریاضیت در چه حده؟

راز پیشرفت توی درس های شیمی ریاضی و فیزیکت چیه؟ نظام قدیمی؟ سطح ریاضیت در چه حده؟

عزیزم من رشته ام تجربی بود یه بارم کنکور تجربی دادم بعد رفتم انسانی کنکور دادم

این درسهای شیمی و فیزیک رو هم کلاس میرفتم و خوب بود برام درصد بالا میزدم...ولب ریاضی و زیستم ضعیف بود و راستش به خاطر همین از تجربی کنار کشیدم

تو رشته انسانی ریاضیم خوب بود چون ریاضی انسانی سطحش پایین..تو کنکور انسانی هم نزدیک ۶۰ درصد زدم ریاضی رو

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

تو کلاس بیشتر رو قواعد کار میکردین یا ترجمه؟

راستش دبیر من دیر شروع کرد..کلاسمون از اسفند ماه شروع شد و همه اش هم تعطیلی داشتیم واسه همین نشد  کل کتاب رک کار کنه و فقط قواعد رو کار کرد...اگه ترجمه و تعریب و شکل رو هم کار میکیردیم عالی بود ولی خب فرصت نشد...خودم ترجمه رو خوندم

ولی اکثرا افرادی که ضعیف هستن رو ترجمه کار میکنن تا بتونن در حد ۳۰   ۴۰ درصد بزننش

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

از کتاب گاج استفاده کن قواعد که جداست مهارت های ترجمه رو باید یاد بگیری

واسه مهارت ترجمه باید کتاب جداگانه بگیرم .یادر کنار قواعد و تست زدن و با دونستن لغات میشه ترجمه کار کرد؟تست های ترجمه سالهای پیش خیلی راحت بودن تستای ترجمه کنکورهای اخیر تو چه سطحی ان؟

راز پیشرفت توی درس های شیمی ریاضی و فیزیکت چیه؟ نظام قدیمی؟ سطح ریاضیت در چه حده؟

برای فیزیک و ریاضی من مبحثی میخونم.ینی تا یه مبحث رو تموم نکنم سراغ بعدی نمیرم مگر به هم مرتبط باشن.از دور دوم به بعدچند تا مبحث رو با هم میخونم.

واسه شیمی هم من اول استو خوندم چون با بقیه مباحث ترکیب میشه.بعد که خوب تو استو قوی شدم رفتم سراغ بقیه مطالب.محاسبات شیمی رو خیلی کار کن و روش های محاسبه سریع رو حتما جدی بگیر.

درکنارش حفظیات شیمی رو هم مدام مرور کن .چون اگه به حفظیات مسلط بشی راحت تر میتونی تست بزنی مخصوصا تو تست هایی که یک یا دو گزینه از حفظیته و بقیه محاسباتی.با دونستن حفظیات میتونی با روش رد گزینه زمان ذخیره کنی.