دوستان توروخدا مراقب حجاب و وضعیت ظاهری خودتون باشید پیش نامحرم...توی همسایه هامون یه اتفاق ترسناک افتاده...یه دختر و پسر خیلی جوون تازه ازدواج کرده بودن ..دختره خیلی خوشکل و خوش هیکل بود ولی یکم خودشو ول کرده بود و آزاد میچرخید..یه روز از طرف شماره خواهرشوهرش یه پیام بهش میاد میگه بیا خونمون بریم بازار...این دختره هم فک میکنه خاهرشوهرشه..شوهرش میبرتش میزارتش خونه خواهرش خودشم میره سرکار..دختره در میزنه میره داخل ...فقط شوهر خواهرشوهرش خونه بود به دختره تجاوز میکنه و سرشو میبره همونجور لخت میبره پرتش میکنه تو یه جای پرت..از اونجایی ک میخواسته کسی متوجه نشه زنگ میزنه به شوهر دختره میگه من فلان جا هستم ماشینم خراب شده بیا کمک..پسره بیچاره میره پیشش کاپوتو ک زده بوده بالا مرده از پشت با چاقو میزندش میکشدش..تا یه مدت کسی نمیدونسته قاتل اینه..بعدش پلیس میفهمه و مرده اعتراف میکنه..حدودا ۴۵ ساله بوده..میگفت مدتها بود به این دختر چشم داشتم و .....
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
من یکی ک دیگه تصمیم گرفتم بیشتر مراقب پوششم باشم و با هیچ مردی جز شوهرم راحت نباشم...اصلا درست نیس بگیم فلانی مث برادرمه یا سنش زیاده و اشکالی نداره..واقعا به هیچکی نمیشه اعتماد کرد
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
چه ربطی داشت به هیکل و حجاب دختر بدبخت که این وسط خودش و شوهرش قربانی شدن
همه چیو ربط بدید به حجاب 😒😒😒😒😒
به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹