2777
2789
عنوان

زن دوم کمک کنید کسایی که تجربه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2891 بازدید | 142 پست
زن دوم فقط صیغه میشه عقد محضری نمیشه !!!

میشه خیلیم خوب میشه .من انقققققد آدم دورم دو سه تا زن دااااارن

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا رو باید تو پولداری شناخت زنا رو تو بی پولی جمله هم از بی بیم برا شادی روحش صلوااااات😂

اللهم صل علی محمد وال محمد !@

خدابیامرزتش حرف حقو گفته !!

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

داشتن میشه تا چهارتا زنم واشت اما محضری کردنش رضایت زن اول و میخواد

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

من واسع همین همیشع از ادمای خیلی پولدار فراریم چون فک میکنن با پول میتونن همه چیو بخرن

ی جا کار میکردم پسر صاحب کارخونه بود و پدرش فوت شد و این حاش اومد

ب من ی روز پیشنهاد داد ک اره تو دیگه سرکار نیا و خرجتو میدم

حالا من ی دختر ساده و بی شیله پیله

از فرداش دیگه نرفتم سرکار

خررررپول بود طرف

بقیه خرپولام ک دیدم همین بودن...

زن دوم فقط صیغه میشه عقد محضری نمیشه !!!

جدی نمیدونستم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

اینکه بحث نداره !! یه دقه اگه وقت بذارید بجای بحث الکی !! همینو گوگل کنید !! متوجه میشید !! یکی از بندهای عقدنامه هم هست ..

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
2790
2778
2791
2779
2792