2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به تو هیچی نخواهد رسید هرگز

تو میمونی و اجناس باد کرده روی دستت و سر گروه ها و اون لیدرهای گروه پروار و پولدار میشن و به تو هیچی نخواهد رسید😀

از طرف قربانی پنبه ریز و بیز

به من گفتن گیتارتو بفروش لپ تابتو بفروش یه ماه دیگه اخرین سیستمشو میگیری بعد از یکی پرسیدم گفت منم فروختم منتهی نمیدونم چرا بعد یه سال نتونستم اومدم بیرون😐😐😐😂😂😂😂

به تو هیچی نخواهد رسید هرگز تو میمونی و اجناس باد کرده روی دستت و سر گروه ها و اون لیدرهای گروه پرو ...

پس چرادوستام میگن خوبه یکیشون ک لیدربین المللی شده همش میره عراق اینا

پس چرادوستام میگن خوبه یکیشون ک لیدربین المللی شده همش میره عراق اینا

چون اون از بودن تو و زیر مجموعه هایی که میاری نفع میبره😀 پولدار تر میشه به قول خودت لیدره دیگه من ک گفتم فقط اونا پولدار میشن که جزو نفرات بالایی و اولیه شرکتن😉

وای مسخره س 

یکی از دوستای من پارسال نشست زیر پام باهاش خیلی رودروایستی داشتم

گفت بیا تو کلاسا شرکت کن و مشغول شو من درامدم رو سال دیگه میرسونم به ۱۰ تومن و حتما ماشین اوتوماتیک میخرم

هیچ پُخی نشد 

چون اون از بودن تو و زیر مجموعه هایی که میاری نفع میبره😀 پولدار تر میشه به قول خودت لیدره دیگه من ک ...

میگم حالا محصولاتشون چطوره ؟ باکیفیته یا دروغه؟ من شرایط بازار رفتن ندارم چند وقتی رو و شدیدا به یک سری وسیله احتیاج دارم یکی از دوستانم تو این کاره ازش بگیرم یا بی کیفیته...

من کلا چون خیییلی تعریف میکنه و زبان بازی میکنه تابه حال ازش خرید نکردم ولی الان مجبورم