2777
2789

عزیزم یه گزینه سومم میذاشتی به نظر من یه دختر باید بین این دو تارو نگه داره این میشه یه جور سیاست زنانه....

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

اره از هرکدوم زیادیش خوب نیست

من مثلا فقط با اون کسی که دوسش داشتم زیادی برونگرا بودم

با بقیه درون گرا😐🤦‍♀️

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗

اره دقیقا... پیش غریبه و تو اجتماع درونگرا بودن بهتره...

ولی توی خونواده و پیش همسر و دوستان نزدیک برون گرایی بهتره

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقا... پیش غریبه و تو اجتماع درونگرا بودن بهتره... ولی توی خونواده و پیش همسر و دوستان نزدیک ...

بنظرم پیش فامیل و دوستا هم باید درونگرا بود😑

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
بنظرم پیش فامیل و دوستا هم باید درونگرا بود😑

اره مثلا من فقط پیش ی خالم ک دو تا دختر داره و پسر نداره راحتم... با بقیه فامیلا سر سنگینم و کم تر حرف میزنم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

در مورد این دو مدل شخصیت نمیشه حد وسط رو نگه داشت چون شخص نمی تونه انتخاب کنه کجا برونگرا رفتار کنه ...

چرا من الان پیش کسی که دوسش دارم زیادی برونگرا هستم و میدونم خوب نیست اون ولی برعکس

اما پیش دوستام درونگرا هستم و اشناها

در مورد این دو مدل شخصیت نمیشه حد وسط رو نگه داشت چون شخص نمی تونه انتخاب کنه کجا برونگرا رفتار کنه ...

به نظر من با تمرین و تجربه میشه حد وسط و پیدا کرد و اینکه یه سری رفتارهای دیگه هست که باید اونارم یاد گرفت اینکه برونگرایی رو در هنگام عصبانیت با بدخلقی و عصبانیت و زبان تند و تیز بروز ندیم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
چرا من الان پیش کسی که دوسش دارم زیادی برونگرا هستم و میدونم خوب نیست اون ولی برعکس اما پیش دوستام ...

این اسمش برونگرا یا درونگرا بودن نیست چون نمیشه بین شخصیت و انتخاب کرد

آدم درونگرا پیش کسی که باهاش راحته و میشناسه، راحت برخورد میکنه، زیاد حرف میزنه 

اما پیش کسی که راحت نیست توی خودشه 

اینطور نیست که هر دفعه انتخاب کرد برونگرا باشی یا درونگرا

یه شخصیت باهات میمونه اما هر تیپ شخصیتی یه سری ویژگی های خودشو داره

من خودمم درونگرام

تو بخواهی می شود🌱

ویا اینکه همین مسائل خانوادگی و راز داری باید بشناسیم حتی هستن بعضی پد مادر ها یا همسر یا خواهر و برادر نمیشه واقعا رازتو بهشون بگی چون یا منطقشو ندارن یا میشه پتکی توی سر یا جنگ اعصاب راه میوفته باید با تجربه و دید باز به شناخت اطرافیانت برسی یا مثلا دلیلی نداره همسایه که باهاش دوست هستی از همه چیز زندگیت با خبر بشه

اره باید رو شخصیتمون کار کنیم و با تمرین درست میشه

من با همه درونگراام به جز دوستم و مامانم و شوهر ایندم البته گاهی بعضی چیزا رو از اینا هم باید پنهان کرد

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....
این اسمش برونگرا یا درونگرا بودن نیست چون نمیشه بین شخصیت و انتخاب کرد آدم درونگرا پیش کسی که باهاش ...

اها  پس درونگرا هستم 

مسائل شخصی زندگیمو فقط با خانواده درمیون میزارم 

این اسمش برونگرا یا درونگرا بودن نیست چون نمیشه بین شخصیت و انتخاب کرد آدم درونگرا پیش کسی که باهاش ...

ببین یه جورایی حرفت درسته قبول دارم ولی یه وقتایی همین درونگرا بودن خودش میشه یه ناراحتی روحی برای افراد ضعیف این جور ادما باید با تمرین و مشاوره به شناخت برسن و بدون کجا و در چه زمانی درونگرا باشن و یا برونگرا در نهایت درونگرایی زیاد خوب نیست برونگرایی زیادم خوب نیست 

ببین یه جورایی حرفت درسته قبول دارم ولی یه وقتایی همین درونگرا بودن خودش میشه یه ناراحتی روحی برای ا ...

حرف شما متین، توضیحاتو دادم درمورد تیپ شخصیتی

کنترل روابط یه مهارت اجتماعی و ربطی به شخصیت نداره

تو بخواهی می شود🌱

بعدم عزیزم کسایی هستن که یه وقتایی تنهایی رو دوست دارن یه وقتایی دلشون میخواد تو جمع باشن کلا همیشه دور بودن از جمع و ترجیح نمیدن تیپای شخصیتی درون گرا داریم و برون گرا و میانگرا هم داریم که همون مسئله ای که من مطرح کردم حالا اگر فکر میکنی اشتباه میگم میتونی توی اینترنت یا هر جایی که میدونی تحقیق کنی و من و به اشتباهم واقف کنی و با جان دل میپذیرم😘😘😘