2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پوستت چربه ولی کم اب که زیر کرم پودر پوست پوست میشه

شما اول باید یه ابرسان خوب مخصوص پوست چرب تهیه کنی و روزی دوبار بعد شستشوی پوستتون با ژل شستشوی مناسب پوست چرب استفاده کنی و در اخر از پرایمر هم زیر کرمپودر بعد از ابرسان استفاده کنی موقع ارایش کردن

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
اگه پوست پوست میشی چرب نیستی خشکی😐

نه پوستش چربه ولی کم آب،،باید ابرسان فاقد چربی استفاده کنه،پوستش دهیدراته شده

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

سلام منم مشکل تورو داشتم ولی الان کمر پودرم اصلا بد نمیشه  رو صورتم ب شرط اینکه اینایی ک میگم رو همه رو انجام بدی

خوب اول باید صورتت را با شوینده مناسب پوست چرب بشوری قشنگ‌و تمیز باشه بعدش یه پرایمر بزنی ک مارکش هم سعی کن برند معتبری باشه اندازه دوتا نخود پرایمر رو قشنگ‌بمال رو صورتت و جایی ک پوسته پوسته میشه ،بعدش حتما کرم‌پودر  مخصوص خودتو بگیر ینی کرم پودری ک خشک نباشه و چربی داشته باشه حتما هم با بیوتی بلندر کرم‌پودر دو ب حالت ضربه ای بزن رو صورتت و قبلش بیوتی بلندر یا همون اسفنج رو نمدار کن اخرشم یه خورده با یه براش پنکیک خشک بزن روش و تمام عالی میشه

پوستش چربه آخه اگر زیر کرم پودر روی پوست چرب مرطوب کننده بزنی بدتر میماسه

گفت پوسته پوسته میشه اخه ب خاطر اون گفتم

من خودمم پوستم خشک نیس بدون مرطوب کننده نمیتونم کرم پودر بزنم

اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄