2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه منظورت قسمتای چدنیشه من خیلی افتضاح کثیف شده بود دستمم توانایشو نداشت تمیزش کنه یه نفر بهم گفت بذار توی تشت لوله باز کنی صاف بریز روش یکمم آب بذار یه روز بمونه منم انجام دادم خیلی تمیز شد عینه آینه فقط دستکش دستت کن

🖤برای شادی روح داداش نازم یه صلوات بفرستید🖤
اگه منظورت قسمتای چدنیشه من خیلی افتضاح کثیف شده بود دستمم توانایشو نداشت تمیزش کنه یه نفر بهم گفت ب ...

بله منظورم همون قسمت چدنی هست با اینکه من از اولش هم همیشه تمیز می کردم ولی نمیدونم چرا لکه های سیاه گرفت رفته رفته بیشتر شد ممنونم بابت راهنمایی 

بله منظورم همون قسمت چدنی هست با اینکه من از اولش هم همیشه تمیز می کردم ولی نمیدونم چرا لکه های سیاه ...

این کار خیلی خوب جواب میده البته الان یه سری اسپری اومده توی اینستا خیلی دیدم ولی گرونن و امتحان نکردم اما با این روش که گفتم‌ عینه روز اولش میشه

🖤برای شادی روح داداش نازم یه صلوات بفرستید🖤