aسارا مدیر استارتر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 87 عنوان اجاق گاز 67 بازدید | 6 پست بچه ها شما برای تمیز کردن سرشعله اجاق گاز چی استفاده میکنید من هرچی میزنم تمیز نمیشه یه چیز خفن معرفی کنید 1399/06/21 | 14:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
royajony عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 19182 مگه چجور کثیفه🤔 یه مازندرانی باتعصب😎🙌 امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
جانمداداشم عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 2304 اگه منظورت قسمتای چدنیشه من خیلی افتضاح کثیف شده بود دستمم توانایشو نداشت تمیزش کنه یه نفر بهم گفت بذار توی تشت لوله باز کنی صاف بریز روش یکمم آب بذار یه روز بمونه منم انجام دادم خیلی تمیز شد عینه آینه فقط دستکش دستت کن 🖤برای شادی روح داداش نازم یه صلوات بفرستید🖤
aسارا مدیر استارتر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 87 اگه منظورت قسمتای چدنیشه من خیلی افتضاح کثیف شده بود دستمم توانایشو نداشت تمیزش کنه یه نفر بهم گفت ب ... بله منظورم همون قسمت چدنی هست با اینکه من از اولش هم همیشه تمیز می کردم ولی نمیدونم چرا لکه های سیاه گرفت رفته رفته بیشتر شد ممنونم بابت راهنمایی
aسارا مدیر استارتر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 87 خوب نشه مگه میخوای بخوریش بالاخره زشته یکی بیاد تو آشپزخانه فکر میکنه ما چقدرکثیفیم نمیدونه جنس خیلی خرابه یه قطره آب هم میافته لک میشه
جانمداداشم عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 2304 بله منظورم همون قسمت چدنی هست با اینکه من از اولش هم همیشه تمیز می کردم ولی نمیدونم چرا لکه های سیاه ... این کار خیلی خوب جواب میده البته الان یه سری اسپری اومده توی اینستا خیلی دیدم ولی گرونن و امتحان نکردم اما با این روش که گفتم عینه روز اولش میشه 🖤برای شادی روح داداش نازم یه صلوات بفرستید🖤