2777
2789
عنوان

موهام +📷

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 41 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

گذاشت بالا😁

دیدم   چرا میخندی 🤔

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
لبخند زدم بهت دلم واست تنگیده بود بیشور😒

بیشور خودتی   چرا نمیای این ورا 🤔

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
اومدم دیه چشماتو بازکن کوری مگ😁

😯😯😯😯😯😯😯 اها دیدمت از بس ریزی  دورهمی داشتیم چرا نبودی  

یکی از بچه ها تو سایت اینو معرفی کرد خیلی تعریفشو کرد

اسمش چيه

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
من ریز نیستم تو چشمات مشکل داره دیدن من چشم بصیرت میخواد ک تو نداری🙃🙃🙃🙃کی دورهمی بود🤔

جات خالی  دو شب پیش اونقدر خندیدیم  بخاطر یسری چیزا

خب نوش جونتون کلا تنها خوری عادتتونه😒😒

برو بابا   پرنده چن بار تگت کرد منم شصت بار 😯