2777
2789
عنوان

باهم بهم زدیم

722 بازدید | 82 پست

با نامزدم 

بهش گفتم برو پیش همون ج...خانومت مگه نمیگی منو نمیخوای ؟ میگی دوستم نداری؟ گفت صد درصد 

گفتم پس پولی‌که بهت قرض دادمو بده بعد برو 

گفت ندارم‌بعدش گفت بیا از مادرم معذرت خواهی کن یه کاغذم بنویس که پولتوبدم دیگه‌نمیای سراغم تا پولتو بدم 

منم گفتم نه حالا که میگی منو نمیخوای و دوستم نداری باشه منم برای همیشه میرم هرچی ازت هم دارم پاک میکنم 

و پولمم که بردی واگذار میکنم به خدا خدافظ برای همیشه 

قطع کردم دیشب بود این‌مکالمه 

بعدش همه شماره هاشو پاک کردم 

دیگه اونم زنگ نزد 

با یکی دوسته حاضر هم نیست ولش کنه زنه مطلقس که از خودش بزرگتره و حسابییی براش پول خرج میکنه نه اندازه ای که از من کشید 

خیلی خیلی بیشتر از این حرفا 

اونم گفت باشه اون عشقمه ولش نمیکنم میدونم از لج من گفت که من بسوزم دوباره نیم ساعت بعد تو دعوا میگه فلان دخترو میخوام(یه دختر دیگه به جز اون‌ زن)

ولی دیگه فایده ای نداره مگه نه؟  باید ولش کنم 

گدا گشنه 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چرا پول بهش دادی اگر فیش واریزی رو داری برو شکایت کیفری کن ازش پس بگیر خدا رو شکر فهمیدی چیه، الان ...

ببین تو یه مغازه بابت یه چیزی کارت کشیدم براش 

میشه اونم پس بگیرم؟