2777
2789
عنوان

جمله قشنگ بگیم❤🤭

173 بازدید | 21 پست

اینم جمله من

🤭👇🏻

یا زهرا..........

ماییم و نوای بینوایی

بسم الله اگر حریف مایی❤

هرچه میخواهد دل تنگت بگو ❤

این کاربر به بدبخت_سایت انتقال یافت  کاری داشتید با بدبخت سایت در خدمتم این تعطیل💦😐💬

اسلام علیک یا علی ابن موسی الرضا❤❤❤❤😍😃

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     

آرزو می کنم بخندی و سازِ دلت همیشه کوک باشد
آرزو می کنم تمامِ اتفاقات خوبی که می خواهی ،برایت بیفتند و سرتاسرِ مسیرِ زندگی ات پر از آدم های خوب باشد
آدم های خوبی که تو را دوست دارند و کنارشان به آرامش می رسی
آرزو می کنم هیچ زمانی غصه ها راه ورودی به دلت نداشته باشند ، هرگز نا امید نشوی و شکست ، همیشه مقدمه ای برای پیروزی ات باشد
آرزو می کنم خوشبخت باشی و زودتر از چیزی که فکرش را می کنی به تمامِ آرزوهایت برسی ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برادر آقای نعمتیان شما هستین؟😂

نههه من عروسشونم جانم😃❤

از برادرشوهرم اصن خوشم نمیاد😂

@برادراقای_نعمتیان  

چطوری برادرشوهر

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     
سه تا کاربری نوبره😂

نهههه اون مال من نیست