2777
2789
عنوان

دیرگرفتن لقاح(لطفا جواب بدید)

151 بازدید | 8 پست

سلام من آخرین پریودم ۱۹مرداد بود 

و (کلا پریود منظمی ندارم و توی اقدام تنبلی هم گرفتم)

خلاصه من برای تشخیص تخمک گذاریم سیکل ۳۰روزه رو وارد کردم

و دقیقا سر تاریخ که زده بود ترشح تخمک گذاری دیدم.

سه شب پیش بیبی چکم مثبت شد و هاله پرنگ انداخت اما بعد اون منفی شد.

ممکنه لقاحم دیر گرفته باشه؟!کی برم ازمایش خوبه ؟

امام رضا ضمانتمو کرد💔

ازمایش نرو اگر بی بی مثبت بشه که منفی نمیشه دوباره!! شاید بی بی چک خراب بود ه یک بی بی دیگه بگیر بزن اگر اینم منفی بود یا قبلیه خرابه یا بارداری شیمیتیی بوده

ایشالله که مثبته

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
ازمایش نرو اگر بی بی مثبت بشه که منفی نمیشه دوباره!! شاید بی بی چک خراب بود ه یک بی بی دیگه بگیر بزن ...

بعد اون بیبی چک ۴تا زدم یا هاله خیلی کمرنگ انداخت یا کاملا منفی شد.بارداری شیمیتی چیه؟!

امام رضا ضمانتمو کرد💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه تریاک که بگیره بعد نگیره دیربگیره😕 لقاح تو چند ساعت انجام میشه بعد 36ساعت هم سلول تخم تشکیل میشه و تقسیماتش رو انجام میده چطور میخواد دوباره برگرده به لقاح😕😕😕😕

اگه میخواین قربون صدقه کسی برین، شمالی یاد بگیرین.. یه ♡بلامیسر♡ میگی قشنگ تو دل طرف میشینه... دیگه ♡ تی جانِ رِه بیمیرم ♡ که جای خود داره 😍😍😍😍                      شمالیشونم 😎😎😎😎😎

اینکه حاله داره ... شاید آب زیاد خورده بودی ادرارت رقیق بوده

اگه میخواین قربون صدقه کسی برین، شمالی یاد بگیرین.. یه ♡بلامیسر♡ میگی قشنگ تو دل طرف میشینه... دیگه ♡ تی جانِ رِه بیمیرم ♡ که جای خود داره 😍😍😍😍                      شمالیشونم 😎😎😎😎😎
اینکه حاله داره ... شاید آب زیاد خورده بودی ادرارت رقیق بوده

آب زیاد بخورم که بدتر هاله نمیندازه!

نه بعد این هم زدم منفی شد

یسری میگن زود زدی باید تا یه هفته بعد موعدم صبر کنم

امام رضا ضمانتمو کرد💔
آب زیاد بخورم که بدتر هاله نمیندازه! نه بعد این هم زدم منفی شد یسری میگن زود زدی باید تا یه هفته ب ...

مگه بعد موعدت نبوده😕 باید یه هفته تا 10روز بگذره