2777
2789
عنوان

اپل واچم...🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 68 پست
مگه به پول اون احتیاج داری آخه دختر؟!!!!

احتیاج ندارم ولی اگه خراب بشه پوله هدر رفته 🚶🏿‍♀️🚶🏿‍♀️🚶🏿‍♀️ دلم میسوزه شوهرم به سختی برام خریده🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال اینکه صفحش شکسته باشه هست😢😢ببر نشون بده حتمااا منم گلس انداختم دیدم تاچش ضعیف شده بردم گلس ...

اخه میدونی رو صفحه نشکسته ولی از داخل اندازه یه نقطه خیلی کوچیک سبز شده 

اخه میدونی رو صفحه نشکسته ولی از داخل اندازه یه نقطه خیلی کوچیک سبز شده 

منم گوشیم اینجوری شده بود،از دستم افتاد زمین رو یه سنگه ریز،اونجایی که سنگ خورده بود بهش یه لک ریز شده بود،ولی بردم مرده گذاشت تو دستگاه گفت صفحش شکسته.

حالا ایشالله که واسه شما چیزی نشده ولی نشون بده خیالت راحت شه

بعدشم هرجایی نندازش دیگه اینا حکم ساعت ندارن شدن سرمایه😂😂

منم گوشیم اینجوری شده بود،از دستم افتاد زمین رو یه سنگه ریز،اونجایی که سنگ خورده بود بهش یه لک ...

اره واقعا بخدا اصلا دلم نمیاد دستم کنم بخاطر ارزش مادیشم نه چون کلا هدیه هایی که همسرم میخره اینقدر برام با ارزشن نمیخام استفاده کنم که خراب نشن🥺

اره واقعا بخدا اصلا دلم نمیاد دستم کنم بخاطر ارزش مادیشم نه چون کلا هدیه هایی که همسرم میخره اینقدر ...

اره میدونم چی میگی😍😍خدا همسرتو واست حفظ کنه این چیزا که اهمیتی نداره😍😍

کاش از اول گلس زده بودم🥺 همون روز اول زدم دیدم تاچش کند شد دراوردم کاش اینکارو نمیکردم

ارع دیگ خیلی اشتباع کردی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)