2777
2789
عنوان

داداشم کرونا گرفته و کل خانوادم

411 بازدید | 14 پست

ازش مراقبت میکنن.الان مامانمم داره علایم نشون میده.اختمالا همشون بگیرن.مامانم دیابتیه.داداشم آسم فصلی داشته.الان تنگی نفس پیداکرده.دارو مصرف میکنه.چیکارکنیم که خانوادم خوب بشن؟ داروی هاصی هست؟؟؟رمدسیور یا چی؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ماهم گرفتیم مادرم چند روز بستری شد و مرخصش کردن ماهم یکم تب و لرز گرفتیم و خوب شدیم اما حس بویاییمونو از دست دادیم الان خوب خوبیم خداروشکر اصلا نگران نباش بچه ۵ماهه خالمم گرفت اما یکم تب کرد و بعدش خوب شد

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

اون دارو مخصوص اونایی هست که بیمارستان بستری میشن

دکتر برن دارو میده ان شاالله شدید نشه و در همین حد تمام بشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
بگو مولتی ویتامین و چیزای مقوی بخورن مایعات فراوون.داروی امام کاظم هم میگن خوبه نمیدونم تا چه حد

بله خوبه ثابت شده هست باعث میشه ریه ها درگیر نشن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

من گرفتم یماهه خوب شدم اولین دارو استراحت مطلق انجام ندادن هیچ فعالیتیه

بدشم خودمو بستم ب جوشونده

جوشونده بابونه..جوشونده عناب..آویشن.

ی روز درمیونم بخور میدادم با آبی ک توش پوست سیب جوشیده باشع

دارو هم فقط آزیترومایسین و استامینوفن خوردم

قرص جوشان فراوون خوردم

میوه و هرچی ک ویتامینc داشته باشه عالیه

۱۴ روزم از خونه بیرون نرفتم خداروشکر خوب شدم کسیم مبتلا نکردم

2790
2778
2791
2779